![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 7 godz 38 min 14 s
|
![]()
Grecja zpowiedziała, że się otworzy 15 maja. Włochy mają stan wyjątkowy do 30 kwietnia. NIe wygląda to w tej chwili zbyt dobrze.
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
No ale jakbyś chciał na kółkach to cza przepierd...ć przez kilka krajów i chyba nic z tego..
![]() ![]()
![]() |
#3 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Problem w tym że każdy kraj.ma swoje wymagania co do papierologii.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Jeszcze nie testowałem czy taniej tłumacz czy taniej płatny test za 400
|
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
![]()
Arti - rozwiń proszę, bo dokument przysięgłego można przedstawiać w sądzie, a tu wyżej już się nie da iść w uznawaniu dokumentów....
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Ma być wydany po angielsku a nie tłumaczony. Nie ma co rozwijać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
![]()
Wycieczkowce wzanawiają działalność. Na wejściu będą zbierać albo papierowe zaświadczenie o szczepieniu, albo elektroniczne. Wszyscy mają być weryfikowani włącznie z obsługą.
TSA (od ochrony lotnisk, lotów w USA) również rozważa weryfikowanie statusu pasażerów. Dane mają być weryfikowane zatem lewizna nie przejdzie. IBM pracuje nad rozwiązaniami, gdzie szyfrowane wiadomości są przekazywane podczas weryfikacji, ale IBM ma nie mieć do nich dostępu (nie pytajcie mnie o szczegóły, nie znam się kompletnie na mechanizmach). |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Ja słyszałem że idą na żyletki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Info z wczoraj od znajomych wracajacych z Egiptu na Okęcie: wystarczy test Antygenowy za 200zł, który można zrobić na lotnisku aby nie być objętym kwarantanna a osoba zaszczepiona jest zwolniona z automatu z kwarantanny...co za bajzel informacyjny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
|
![]()
Norweskie (pod ich banderą) linie wycieczkowców - o nich pisałem. Wznawiają działanie. NIe pamiętam nazwy
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Nasz kolega Bartek vel. Kołek. Smutne wiesci. | Fitsakis | Kołek | 6 | 29.06.2017 11:17 |