Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Kwestie różne, ale podróżne.

Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj...

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary Dzisiaj, 21:43   #41
torak

torak's Avatar

Miasto: podmiastowy, k.Szczecina
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: rośnie
torak jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 1 tydzień 1 dzień 18 godz 58 min 9 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Danny Zobacz post
. A powiedz, nocowałeś gdzieś samotnie na dziko pod namiotem
Nocowaliśmy pod namiotem raz, przy Rapa Rosie, nad rzeczką przy mostku. Obok dwa kampery stały więc uznałem że raczej będzie spokojnie, i było. Jedynie pies się szwendał, ale spokojny z domieszką płochliwy.

Na Transfogaraszy byliśmy niestety w niedzielę. Tłok był przeogromny, upał jeszcze większy. Przed szczytem korek w połowie tunelu się zaczynał. Może dlatego miśków było mniej.
torak jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary Dzisiaj, 21:47   #42
zimny
trampkarz emeryt

zimny's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Garwolin
Motocykl: R1200GS K25
Przebieg: za mały
zimny jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 3 tygodni 3 dni 3 godz 19 min 5 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał torak Zobacz post
Na Transfogaraszy byliśmy niestety w niedzielę. Tłok był przeogromny, upał jeszcze większy. Przed szczytem korek w połowie tunelu się zaczynał. Może dlatego miśków było mniej.
Ano niestety, tak mi mówiono o weekendach jeszcze jak pogoda dobra (my mieliśmy dobrą po obu stronach tunelu co podobno nie jest takie częste). W piątek nie było żadnych korków, włącznie z tunelem. Jedyne przymusowe ew. postoje to jak puszki stawały zdjęcia miśkom robić...
zimny jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania