|
|
|||||||
| Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#31 |
![]() |
ja czekam na:
- strone z rozkladowkami gdzie bedzie: cena, dostepnosc + realny czas dostawy + osoba do kontaktu - anglojezyczne instrukcje serwisowe - dostep do narzedzi specjalnych - odzew rynku aftermarket tj. klamki, linki, napedy, klocki, lozyska, sprzegla, kierunki, termostaty etc. na dzis jest slabo. do japonii i bmw mam wszystkie te rzeczy dostepne. nikt nie bedzie sie bawil w hobbyste, krory po nocach szuka dla klienta 'rozwiazania zagadki'.
|
|
|
|
#32 |
![]() |
Wiadomo. I nie, nie bronię Chińczyków ale Honda i BMW mieli na to dekady. Zobaczymy jak się żółci bracia z tym wyrobią.
Biorąc pod uwagę o co idzie stawka to możemy zrobić Karpia
|
|
|
#33 |
![]() |
napisalem powyzej: stawka jest zaskakujaco niska. beda sprzedawac mopedy miliardom w azji nas majac w d... i trudno im sie dziwic. zaden z nas klient.
|
|
|
|
#34 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: Pomarańczowy
Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 dni 20 godz 28 min 23 s
|
Cytat:
Cześci: https://unclewang.net/ I np tu jest ciekawostka https://unclewang.net/products/kove-...50057106882880 tzw followers z silnika 790 ( taki sam wg katalogu jest 790 i 890) kosztuje 20 usd a w KTMie kilka stów Wałek słynny 160USD https://unclewang.net/products/kove-...50057070379328 |
|
|
|
|
|
|
#35 |
![]() |
gdzie na tym 'wujku' mozna znalezc schematy? jaki jest numer tych elementow z linka? jak go przyporzadkowac do VIN? nie pomylilo sie komus z odpustem na podkarpackiej wsi? dla przykladu gdzie znalezc skrzynie do 450MT? moze Anthony bedzie potrafil pomoc?
Ostatnio edytowane przez szynszyll : Dzisiaj o 15:19 |
|
|
|
|
|
#36 |
![]() |
Może klient żaden ale w myśl wykańczania europejskiego przemysłu czemu nie.
Potrzeba tylko chęci - jeśli ta będzie to zaorają. Zwłaszcza że - czasy bogacenia się społeczeństwa europejskiego mamy już jakby za sobą więc jak będziesz chciał jeździć nowym to nietety ale będziesz skazany na motocykl z prasowanego ryżu. Oczywiście pisząc TY - mam na myśli MY.
|
|
|
#37 |
![]() |
chinczycy maja wielkie problemy u siebie i zaorywanie swiata na razie musza odlozyc na pozniej. zupelnie nie wiem skad sie biora takie pomysly. jezeli ktos ma w domu cos co stworzyli a nie zlożyli chinczycy to ja sie chetnie dowiem co to jest. ja nie znam.
p.s. mam taczki, zapalki i papier. i kompas chyba gdzies mam 'harcerski'. kilka postow wyzej doszlismy do tego, ze nawet silnik do motocykla potrafia tylko skopiowac. znasz jakis 'autorski'? zjem klapki jak zobacze ich na wyspie Man albo w F1. BYD w ktorego tak wierzyles wlasnie mocno doluje i wg mnie dolaczy w ciagu dwoch lat do Evergrande i Country Garden.
|
|
|
|
#38 |
![]() |
Imo to nawet nie chodzi jak Chińczycy będą zajebisci tylko jak Europa nisko może upaść ale nie chce tu tworzyć napierdalanki na obraz i podobieństwo kilku innych wątków.
Niech stanie na tym że cieszę się że mam wybór i nie muszę jeździć Kove
|
|
|
#39 |
![]() |
nie chodzi o napierdalanke tylko jakies dziwaczne zaczadzenie, ze to ura bura i potega. a tak nie jest. sa od tego wskazniki ekonomiczne, ksiazki do historii i fakty. jestem stary i slyszalem dokladnie to samo o ZSRR. ale wciaz nie uzywam NICZEGO co wymyslili chinczycy. poskladali, skrecili, zlozyli tak. ale nie opracowali. wielka montownia - zgoda. ale kto na tym buduje potege?
p.s. liderem sprzedazy w chinach jest grupa VAG. ma 14% rynku. potem jest Toyota 9%. BYD spadl na 6%. wymien JEDNA rzecz ktora znika i swiat sie wali a ktora zawdzieczamy chinom. jedna. w 1989 wszyscy w ch... mieli czy chiny sa czy ich nie ma. potem zapedzili mase biedoty do tasm. dzis PKB PSN per capita to ~ białoruś. to jest ten raj? p.p.s. tym burdelem w jakosci i wsparciu klientow maja swiat pokonac? powodzenia.
|
|
|
|
#40 |
![]() |
Ja też jestem dziwnie spokojny, że nie wyeliminują innych znanych producentów aut tym bardziej motorków. Wydaje mi się, że najlepiej im idzie z EV ale popyt już tak szybko nie rośnie więc
|
|
|
|