|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Niezłe
![]() ![]()
![]() |
#2 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Kumpel dziś zamówił CB. Odbiór w połowie maja.
Jak da pomacać to zobaczymy z czym to się je ![]()
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Międzyzdroje
Motocykl: CRF1000L
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 28 min 38 s
|
![]()
12k minęło.
![]() Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
spalania tak się nie ciuje dopóki się nie wyjedzie gdzieś dalej. dopiero wtedy widać różnicę - kiedyś cieszyłem się jak cegła paliła 5.5, jak Goldas łykał 6, bandit piątaka... fajnie. ale jak jedzie się nawet w Polskę a ja jak jadę to tankuję dwa razy dziennie... a jak dalej
![]() oczywiście - są tacy, którzy mówią, że xxój tam, motocykl to przyjemność i niech pali tyle ile musi. nic mi do tego - JA cieszę się, jak moja CRFka po weekendowym pyrkaniu tak jak lubię pokazała 2.5/100. Po 280km mam wciąż paliwo na kolejne 170km...
![]() |
#6 |
Motocykl: CB500X
![]() Online: 1 godz 13 min 19 s
|
![]()
Cześć
Widzę, że jest tutaj sporo posiadaczy CB500X. Chciałem zapytać o dość znany problem cieknącej pompy wody. Woda (czasem z olejem) ucieka powoli otworem na jej spodzie. Czy mieliście u siebie ten problem? I jeśli tak, to czy wymiana pompy pomogła na długo, czy problem powracał? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 13 godz 40 min 29 s
|
![]()
U Żony czasem puści kroplę, szczególnie jak ją "mocno rozgrzeje",
a ma do tego kobieta talent szczególny (szkoda, że nie do mnie...) Trochę to irytujące w nowym motocyklu... Jeśli ktoś niema płyty pod silnikiem to nawet nie zauważy problemu. Na razie obserwuję, kiedy z okazjonalnej kropli przejdzie w regularny wysiąk trzeba będzie działać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Umiera uszczelniacz w pompie wody. W starych transalpach 600/650 to się też zdarzało, ale przy przebiegu 60-70 tyś najwcześniej. Ta dziurka na spodzie pompy jest właśnie po to, by obserwować co się dzieje. Dopóki to jest kropla raz na jakiś czas, to można jeździć. Taka jakość nowej hondy.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2012
Miasto: Rzeszów
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 23 godz 46 min 41 s
|
![]()
U mnie też jest mokro ale na razie to są niewielkie ubytki. Kontroluję na bieżąco poziom płynu w zbiorniczku wyrównawczym. Jest to rzeczywiście problem tego modelu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 godz 19 min 5 s
|
![]()
Witam serdecznie wszystkich
![]() czy ktoś z Pań lub Panów przerabiał może temat obniżania hondy cb500 x i może się podzielić jakimiś cennymi radami ? Chciałbym kupić taki motocykl dla żony , ale niestety jest za wysoki. Pytanie czy jest możliwość osiągnięcia 780 mm. Dziękuję i pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Honda Riding Gear 2019 | darius | Gadżety / wyposażenie | 8 | 25.11.2018 18:28 |