|
![]() |
#1 | |
Hubert
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: R1200GS
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 dni 10 godz 4 min 25 s
|
![]() Cytat:
z ogromnym przerażeniem musieliśmy przyjąć do wiadomości śmierć Roberta. Jako znak solidarnosci i dla przyniesienia ulgi, tym ktorych pozostawił, przekazujemy my - zasmuceni Przyjaciele Africa Twin Deutschland - wynik naszej "Akcji zbiórkowej dla Roberta" w wysokości 1.500,- EUR na polskie konto zbiórkowe. w imieniu Przyjaciół Africa Twin Deutschland Alexander Schäfer |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Motocykl: RD04
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 7 godz 47 min 7 s
|
![]()
Dzięki Robb. Najpierw znosiliśmy tu gości na GS, KTM, i XTZ. Poźniej przyszli Elwood i Kajman na 4x4, a teraz jeszcze rowerzyści...
Teraz jak wszyscy wiecie jak wygląda otoczenie możemy się zastanowić jak to miejsce upamiętnić. Powinno być trochę z polska symboliką, na pewno motocyklową, ale też zrozumiałą dla każdego kto tamtędy przejeżdża. Nieważne czy będzie to Anglik czy Tadżyk...
#3 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Motocykl: LC4
Przebieg: ...
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 5 dni 20 godz 4 min 21 s
|
![]()
Moim zdaniem najlepszy byłby pomnik w stylu : http://farm2.static.flickr.com/1125/...13d322ba_o.jpg
Może nie tak okazały ale coś w tym stylu. A jeśli nie pomnik to przynajmniej solidna tablica. Tylko nie bardzo wiem jak tamtejsze władze na to zareagują. |
![]() |
![]() |
#4 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 29 min 7 s
|
![]()
a proszę bardzo ... flaga jest od ludzi z polskich jeepów (firma z Krakowa), jakieś drobiazgi od nas, Andrzej Ś też coś zostawił.
Smutne to miejsce. Jakoś dziwnie tam było być. Sam wiesz najlepiej. Pozdrawiamy z Kaszgaru |
![]() |
![]() |
#5 |
Motocykl: RD04
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 7 godz 47 min 7 s
|
![]()
Prezes i Przemek z Variant Adventure, obaj znali Iziego... Byliśmy z nimi razem w Pamirze w 2008.
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
No brawo ! Dziekuje wszystkim w to zaangazowanym!
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
#7 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 3 godz 35 min 10 s
|
![]()
Olka, szacuna za załatwienie spraw ubezpieczenia. Wiekszość z nas powoli zapomina, Ty cały ten czas walczyłaś...
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Chojnice/drogi Europy
Motocykl: RD07a
Przebieg: hgw
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 4 godz 28 min 20 s
|
![]()
Z ust mi to Andrzeju wyjąłeś..