![]() |
#311 |
![]() |
![]()
![]() |
#312 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2020
Miasto: Malmö
Motocykl: ATAS 2018 / XRV750
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 3 godz 23 min 35 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2011
Miasto: Kiełczygłów
Motocykl: RD07a
Przebieg: 00000
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 6 godz 51 min 39 s
|
![]()
Ciekawe jaka w tym roku będzie pogoda...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
![]() |
![]()
Gupie pytanie. Jak zawsze adekwatna 😀
![]() |
#315 |
malarz
![]() |
![]()
Cześć i czołem.
Chciałbym poruszyć temat pieniędzy... Ostatnia "Biała" była niesamowita, ale pogoda już... w sumie również niesamowita. Chodzi o to, że Sołtys za każdym razem ma potężną dozę zaufania do reszty czarnuchów/nas wszystkich. Czyli, jeśli ktoś się zapisał, to dla tej osoby wykładał kasę na wyżywienie, nigdy przecież nie było jakichś zaliczek. W zeszłym roku zapisało się chyba 100 osób (dokładnie nie pamiętam), czyli Sołtys wyłożył na jedzenie dla 100 osób. Nie przyjechało 30 osób, nie wnikajmy, kto nie przyjechał i z jakiego powodu. Z tego co kojarzę, to nie wiem, czy ktoś Sołtysowi zaproponował, że nie da rady przyjechać, ale pokryje choćby koszty, które Sołtys poniósł na daną osobę, czytaj jedzenie. (jeśli się mylę, to przepraszam) Dopiero w tym tygodniu dowiedziałem się, a próbowałem od samej zeszłej "Białej", że Sołtys póki co jest pomiędzy 2, a 3 tyś w plecy. Sorki Panie i Panowie, nie ważne, czy przyjeżdża 50, czy 250 osób, ale dzięki Stopie i Sołtysowi widzimy się rok w rok, a to jest dużo pracy i czasu z ich strony i na moje nie może być tak, że chłopaki są w plecy z pieniędzmi i to tak grubymi. Trzeba to wyprostować. Na moje: Po pierwsze, niech Sołtys dokładnie policzy ile mu brakuje. Po drugie, osoby które nie przyjechały, mogłyby dogadać się na spokojnie przez PW/SMS/email i przelać Grześkowi pieniądze. Jeśli tak się nie stanie, to ja nie widzę z mojej strony problemu, żeby dołożyć się do jakiejś zrzutki w celu wyzerowania Grześkowi kosztów. Tak bez bicia piany proszę. Pozdrawiam
![]() |
#316 |
![]() |
![]()
Nie byłoby chyba jakąś straszną tragedią przelanie zaliczki chciaz te 50 pln. Podobnie chyba wygląda temat koszulkowy, są robione pod zgłoszenia chętnych i pewnie trochę zostaje. Szkoda, żeby Koledzy byli w plecy przy takim nakladzie pracy z ich strony.
"Bywa tu, bywa tam. Bywa też gdzie indziej." Ostatnio edytowane przez Bałtrok : Wczoraj o 19:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 5 dni 5 godz 6 min 46 s
|
![]()
Ypsi, Bałtrok
koszulki w zeszłym roku sprzedały się wszystkie. Z "jedzeniowych" kosztów były braki, w tym roku jedzenie we własnym zakresie, chociaż będzie też możliwość "coś" kupić. Jutro idziemy pogadać z DJ. WIĘCEJ SOŁTYS napisze (chyba) jutro. CZEKAMY NA SPOTKANIE Z WAMI (Z NASZYM FORUM W REALU) po staremu ""MACIE W RYJ" jak przyjedziecie Ciał |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 5 miesiące 3 godz 12 min 10 s
|
![]()
będą recenzje kuchenek i sprzętu do gotowania a jajecznica bedzie u wszystkich do kosztowania
![]()
![]() |
#319 |
malarz
![]() |
![]()
Stopa, najlepsze "macie w ryj", to były te wszystkie zlewki wiosną 2016. Taki alkoholowy bigos
![]() Kurde, jakie to było dobre.
![]() |
#320 |
![]() |
![]()
A to tam będzie aklohol?
Bo wódkę to łobuzy piją a ja z dziećmi przyjadę ![]()
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka 2025: Cztery i pół Afryki |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Biały Brzeg 2023 | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 327 | 20.09.2024 10:44 |
Biały Brzeg 2022 | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 311 | 31.07.2023 01:06 |