|
![]() |
#1 |
Stary wyjadacz
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: żywiec
Motocykl: RD07
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 18 godz 5 min 21 s
|
![]()
Telelever... to dla mnie główna wada BMW które dla mnie nie daje czucia tego co się dzieje pod kołem. Dla mnie prowadzenie motocykla z tym czymś jest nienaturalne. Dlatego najlepsze BMW jakim jeździłem to 1200R ze zwykłym UpsideDown.
Szynszylu świetny motocykl. Kiedyś niedaleko mnie była na sprzedaż taka Pacyfika. Pojechałem. Nie bałem się że to dziwoląg bo to Honda. Jednak na miejscu okazało się ża ceła malowana i taka nie napawająca optymizmem. A szkoda bo teraz bym ci powiedział z autopsji czym to się je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Stary wyjadacz
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: żywiec
Motocykl: RD07
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 18 godz 5 min 21 s
|
![]()
Nieczęsty widok na polskich drogach. Na własne oczy widziałem dwa razy. Z ciekawości popatrzyłem na OLX. Jest kilka sztuk. Nigdy tyle na raz nie widziałem. Pewnie już nie kupię ale nie powiem ciekawy wynalazek.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2018
Miasto: Opolskie
Motocykl: XR 600
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 19 godz 59 min 52 s
|
![]()
https://youtu.be/n9-xryZMVCg?si=E3kcuyu12qt9yj8w he he tu kolega fortepianem przejechał cały rajd z prawie łysa opona z przodu co świadczy o dzielności debilki no i umiejętnościach kumpla.😀
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: Słocina
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 4 godz 15 min 7 s
|
![]()
Też kiedyś rozważałem zakup Deauvillki. Bardzo mi się podoba ten motór. Jednak najświeższa to bodaj 2010 rocznik. Zdecydowała chęć polatania kilka lat bez inwestycji w serwis i wziąłem do turystyki, prosto z salonu, V-Stroma.
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Miałem kiedyś, kilkanaście lat temu, ale nie wspominam dobrze. Fakt, że bezawaryjna (jak to Honda) ale to taki skuter z manualną skrzynią biegów, mała moc, słabe zawieszenie, taki "dziadkowóz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
![]() |
![]()
Podać namiar na tą co jeździłem ?
![]() Cytat:
No tak czasem ludzie mają ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Sulejówek
Motocykl: Fiddle
![]() Online: 6 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 21 min 24 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Miałem dawno temu nazwijmy pierwowzór Devilki, Hondę NTV. Sprzęt nie do zabicia, z kardanem. Do kręcenia się koło komina nic więcej nie potrzeba ale w trasie trochę dramat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |