![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Zadzwon pod ten numer 61 831 98 88 -numer ADAC Polska odbierze mila pani wszystko wytlumaczy, wypelni i wysle wniosek, po czym po okolo 2 tygodniach dostaniesz karte z rachunkiem do oplacenia. Najlepszy i najprostszy sposob jaki znalazlem
![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 44 min 56 s
|
![]()
Dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: May 2013
Miasto: Warszawa/Zalesie Górne
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 dni 1 godz 58 min 0
|
![]()
Glupie pytanie...ADAC ma w swojej opcji mnostwo "versicherungen" - gdzie jest to konkretne o ktorym wspominacie ca. 80euro za rok?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Miasto: Frankfurt/M
Motocykl: Elefant 944ie
Przebieg: 54420
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 12 godz 4 min 21 s
|
![]()
Teraz weszło coś nowego chyba za 12 czy 18 euro można sobie dokupić ubezpieczenie, że w poważnym przypadku ściągają Cie z każdego miejsca na świecie spec samolotem. Z tego co to czytałem to jest to na 4 miesiące. Mógłbym jeszcze coś zgłębić, ale do kosza poszło i nie pamiętam.
![]() |
#5 |
blink
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Dobrzyniewo
![]() Online: 5 miesiące 3 tygodni 6 dni 11 godz 26 min 45 s
|
![]()
Powiem tyle: nigdy starter!!! Organizacja ich pracy pozostawia wiele do życzenia, zwłaszcza przy obsłudze klientów zagranicznych. Współpracowałem z tą firmą przez ponad dwa lata i niestety dobrego słowa nie mogę powiedzieć.
![]() |
#6 |
Gość
|
![]()
ubezpieczony jest pojazd którym się poruszasz i który jest twoją własnością. To jest fenomen tego ubezpieczenia że jest przypisane do osoby a nie pojazdu
![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Podlasie
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 5 min 7 s
|
![]()
Z tego co widzę to niemiecki ADAC [ten prawdziwy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
|
![]()
ADAC holuje do chyba 300 euro jak dobrze pamietam wypowiedz pani konsultantki.
Pozdro |
![]() |
![]() |
#9 | |
Stary (P)iernik
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Świeradów Zdrój
Motocykl: XR400 , XR650L XL600V
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 39 min 10 s
|
![]() Cytat:
Auto zostało odholowane do serwisu OPEL. Tam po wycenie kosztów - 2 tys euro ( padła pompa wody i przeskoczył pasek rozrządu) pytanie .Robimy na własny koszt i wracam naprawionym ( hotel gratis)czy dostaję auto zastępcze na czas urlopu a oni odholowują do Polski. Wybrałem oczywiście opcję nr.2 Gratis dostałem miejsce na dwie osoby w hotelu 5 gwiazdek - 2 doby prawie nowy samochód zastępczy na dwa tygodnie - na czas urlopu darmowy transport popsutego auta do Polski -1200 km Fakt ,ze wszystko było rozmawiane po niemiecku i dzwonione do niemieckiego ADAC Trzeba było dość długo negocjować ,ale dostałem wszystko co chciałem Ocencie sami.
Ostatnio edytowane przez Franz : 23.01.2014 o 09:11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Miasto: herne tychy
![]() Online: 1 dzień 20 godz 29 min 18 s
|
![]()
ja mam zlota karta plus,to znaczy jak mi sie auto 20km.od domu zepsuje, to
adac mi je odbiera daje naprawic a jo placa tylko za czesci i dostaja auto zastepcze takiej samej klasy.(a muj sprzedawca mie prosi zeby nie dzwonic do adac tylko do Audihotline)