![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
22.10.2006, DTN :)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: RD07
Przebieg: IIszlif
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 53 min 10 s
|
![]()
Greg: ta 3 fotka - to już na wpół sprzątnięte
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
świeżym warto być:)
Miasto: DWR
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 10 godz 58 min 39 s
|
![]()
No, a ja taki słodki nie będę. Ewidentnie cześć uczestników, nie do końca pojmuje przesłanie „dzidy, trzody i najebki”
![]() I też nie do końca klei fakt, że tego typu imprezy, są organizowane przez nas samych, czyli kumpli dla kumpli…i źle rozumiana trzoda, krzywdzi tych pierwszych, bo zaręczają przed dyrekcją ośrodka, że będzie wszystko gitarra, a się potem okazuje, że nie jest, że demolka i takie tam, i problem! Dochodzi jeszcze fakt postrzegania, nas jako grupy…raczej czarny PR! A chyba nie o to chodzi?! Akcja z gaśnicami, a w szczególności z tą wrzuconą do ogniska!…to już temat na prelekcję: „Pic trzeba umic!!!” A jeśli chodzi o samo spotkanie, choć byłem tylko w sobotni wieczór, to miło było się z Wami spotkać ![]() Dzięki organizatorom, za taką możliwość, dzięki mieszkańcom pokoju nr 8, za spokojny i wygodny nocleg, A wszystkim za udany wieczór ![]() ![]()
![]() |
#3 |
青年商會及台北縣警察局
Miasto: Poznań
![]() Online: 2 dni 10 godz 12 min 22 s
|
![]()
przepraszam ale nie mogę się powstrzymać popatrzcie na skarpetki
![]() co do zaszronionej afryki chodza słuchy ze to łupież który wysypał się z kasku
![]() |
#4 |
Centralny Jarek
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Bydgoszcz
Motocykl: RD07, RD07a, RD07a, LC8, LC4, DRZ, K100, XL600LM
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 6 dni 19 godz 57 min 29 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
hej, hej! Dziekuje wszystkim za wkład i poswiecony czas. Zacna ta imprezka. Fajnie bylo poznac osobiscie, z wszystkimi sie nie udało - więc jest powód do nastepnego spotkania.
![]() Szron- bez komentarza. ![]() Tablica Afryka - choć nie jestem wyznawca teorii spiskowych to wietrzę w tym jakis podstep zawistnych czcicieli innych marek. ![]()
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Białystok
Motocykl: Honda Africa Single
![]() Online: 3 miesiące 3 dni 14 godz 36 min 28 s
|
![]()
Ja również dziękuję organizatorom za trud i wysiłek włożony w dogranie wszystkiego, było naprawdę miło, poznałem wielu fajnych ludzi, pogoda dopisała, traska off jak dla mnie w sam raz, można było przejechać na szosówkach a Giziu GS-em też dał radę.
Jeszcze raz dzięki wszystkim za wspaniałą atmosferę i towarzystwo. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Miasto: cz-wa
![]() Online: 3 dni 21 godz 48 min 6 s
|
![]()
Moja pierwsza taka impreza i napewno nie ostatnia. Dzieki wielkie za serdeczne przyjęcie. Szczegolne uklony dla organizatorow.
Pozdro
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawka
Przebieg: 66666
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 47 min 41 s
|
![]()
a ja tu wkleiłem swojego komiksa
http://picasaweb.google.pl/felkowski...anieLataAfryka# niestety większą część materiału zkonfiskowała unijna komisja do spraw walki z alkoholizmem
felkowski sikanie z wiatrem to chodzenie na łatwizne Ostatnio edytowane przez felkowski : 09.11.2008 o 23:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Miasto: DW
Motocykl: Pyr pyr
Przebieg: dowolny
![]() Online: 5 miesiące 1 dzień 16 godz 16 min 52 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Afryka - zakończenie sezonu :) - pomysł | ramires | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 199 | 02.11.2008 20:12 |