![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Łęczyca
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 godz 21 min 59 s
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Paczków
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 7 godz 39 min 30 s
|
![]()
witam jestem nowy na forum a chce zapytac o opony ... bo widze ze temat schodzi na cos innego ... dobra ... Wiec jezdze od bardzo niedawna moja africa i mam opony pirelli scorpio mt 90 ... dobre na asfalt ale w blocie utonalem ...chcialbym dostac jakas alternatywe ... bo zdania sa podzielone miedzy E09 a 08 ... bo zrozumialem ze 07 odpada ... Wiec prosze o pomoc ... chce podobne opony jak te ktore mam ... jednak teren to swietna zajawka i tez chce tam sie sprawdzic ... tylko ze wiekszosc trasy wykonuje do pracy i z powrotem a to jest sam asfalt .... wiec jaka obrac alternatywe
![]()
![]() |
#3 |
Inaczej Audiofionix
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Olkusz
Motocykl: RD04
Przebieg: yyy...?
![]() Online: 1 tydzień 4 godz 51 min 16 s
|
![]()
Wątek wielowątkowy, u mnie w tym momencie siedzi TKC 80 ( na przodzie), tył niestety już się wysłużył (ok 9000km + kilka ostrych hamowań, co by nie zaparkować w tzw. minibusie). Na chwilę obecną Mitas E-09, lubi ślizgnąć ale tj. kwestia przyzwyczajenia. Lżej tyłem hamować i jest git ! Natomiast na przód bym nie założył
![]() ![]()
![]() |
#4 |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 13 godz 42 min 19 s
|
![]()
zeby móc wypowiadac sie o loponach trza zjezdic ze 4 komplety w sezonie
![]() a nie jeden komplet w 4 lata ![]() ja tam z mitasa jestem zadowolony mimo ze miałem figure na asfalcie niezła ![]() ale teraz mam fajna kierownice ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Mikołajki
Motocykl: XL 600V
![]() Online: 5 dni 3 godz 39 min 27 s
|
![]()
Pałeł, a Ty latasz na C-02? Bo właśnie taką chcę zamówić sobie do transalpa.. Tylko czasem muszę wyskakiwać na asfalt, jak to się sprawuję ? Może ktoś lata jeszcze na nich?
E-09 są ok, tylko jak już Ramires zauważył w mocniejszym terenie sprawują się tylko jak są jeszcze całe. ..ale za to na asfalcie sobie radzą..ciężko znaleźć złoty środek, chyba go nie ma..coś za coś ![]() Ostatnio edytowane przez grabsztyk : 08.06.2009 o 22:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 13 godz 42 min 19 s
|
![]() Cytat:
![]() nie łamiesz przepisów bo wolniej jedziesz przelotowa spadła guma sliska na mokrym ale za to na luznym i na błocie miodzio i dlatego nastepna tez taka bedzie tkc to tylko na szutrze daje raade ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ok to zamawiam sobie tez taki komplet i dzida, muszę walczyć bo latam z TT600 tką i lc4 jak wlatujemy ba błotko to na E09 ja zostaję i źle mi z tym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Pałeł, a ty masz w przodu też C-02? na opona.pl nie moge znaleźć rozmiaru :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
22.10.2006, DTN :)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: RD07
Przebieg: IIszlif
![]() Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 53 min 10 s
|
![]()
Grabsztyk... przeglądnij pozostałe 23 strony tego wątku, wyciągniesz z tego informację, że są różne fajne oponki ale jednak E09 używa potężna większość ludzi którzy jeżdżą na kościach. Jeśli nie dzidujesz jakoś specjalnie ostro to nie ma nic lepszego w teren co by dawało jeszcze możliwość ostrego polatania po asfalcie. Hołk
czy TKC długo żyje? A E09 długo żyje? Zajechałem juz sporo E09 i wszystkie tyły żyły od 3 tys do 9 tys i za ch*j nie wiem co mam powiedzieć w tym temacie... tak jak będziesz użytkował tak długo bedzie opona działała
![]() |
#10 |
|
![]()
Staram się mocno dzidować
![]() ![]() ![]() Moje E-09 na tyle poszły dość szybko, ciekawy jestem jak C02 by się sprawdziły na asfalcie czy da się w miare podrózować, bo w teren na pewno lepsze od E09 . Pozdrawiam A jak już założe C-02 na tył to co na przód byście zaproponowali? to samo? Ostatnio edytowane przez Dzieju : 16.12.2009 o 11:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Klub morsów i innych popaprańców | felkowski | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 2 | 06.03.2010 17:30 |