|
![]() |
#1 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Po "tamtej" stronie korytarza ma się wrażenie, że jedzie się na koniec świata... bo tak jest!
Ponieważ nie moge się dodzwonić do Sambora, tu wyrażam moją radość tej ekpie, że mieli... tą radość. Izydorze, przekonałeś mnie z tą uryną i zmiją. Po takiej przygodzie, każdy normalny przed śmiercią, chciałby się napić. To jak z kacem gigantem, przyjmiesz wszystko. Jutro ja śmigam na dwóch kołach, na moją wyprawę życia. Staruję z Bieszczadów. Wracam w 2011-tym. Cześć |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: okolice Wrocławia na wschód bardziej
Motocykl: RD03, RD04, 2xRD07, RD07A
Przebieg: okrutny
![]() Online: 1 dzień 1 godz 20 min 51 s
|
![]()
Dzięki wszystkim którzy kibicowali, dzięki też wielkie tym którzy kibicowali i wierzyli
![]() Ogólnie dochodzimy do siebie jak trochę ochłoniemy to zamieścimy fajny materiał trochę ocalało po zalaniach i zniszczeniach po tamten stronie korytarza Wakhańskiego nie ma się wrażenia że się jedzie na koniec świata, tam jest koniec świata. Ogólnie tak jak pisał Sambor nie jechaliśmy po adrenalinę, bo tą za często tu mamy, jechaliśmy udowodnić ..., co my do cholery chcieliśmy udowodnić? Acha z Samborem to nie wiem czy warto jeździć, bo rozrabia, pije, a nawet wypija wszystko jak jest co, podrywa panienki, a nawet chłopców, jak się sprzęt zepsuje to ma to w nosie i idzie SE robić zdjęcia, i często ma rozwolnienie i przez niego nie można było wszędzie zdążyć, wyleguje się do 12.00 i się nie myje p.s. Do Sambora się nie można dodzwonić, bo zgubił telefon + jeszcze kilka rzeczy, to nie była żmija tylko ŻMIJ ![]()
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 6 godz 25 min 26 s
|
![]()
Kurna panowie... dwóch sie meczy a trzeci sobie kręci...gdzie tu afrykańska -bambusia solidarnosc.. Nie chce zgadywac kto sie wymiguje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Poznań
Motocykl: 690 Enduro
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 4 godz 22 min 10 s
|
![]()
Ale co wy właściwie robicie? Wygląda jak taniec godowy kosmitów
![]() Albo mam za wolnego kompa albo paliliście lokalne zioła ![]()
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Katowice
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 39 min 57 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
Wyglada jaby sie powiesił miską i oba koła wisza w pow... wodzie.
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Kraków
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 16 godz 54 min 42 s
|
![]()
to może po wciągarce trzeba montować
![]()