|
![]() |
#1 |
księgowy...
![]() |
![]()
jeszcze nie pora, jeszcze nie pora...
Niech się sam broni. Moderator to nie cieć z miotłą. Nie wszyscy lubimy fotki tasiemce z ciepłej Grecjii, czy Chorwacji. Cud, miód, lukier, malina niedobrze mi od tych słodkości. ![]() I wice wersa, nie podoba sie, nie rozumię, proszę nie czytać ![]() pozdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
świeżym warto być:)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: DWR
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 10 godz 58 min 39 s
|
![]()
Kto by pomyślał, że taki zwykły wypad do Hajduszoboszlo, może tyle emocji wywołać...hmm
![]() |
#3 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 3 godz 35 min 10 s
|
![]()
Prawdą jest że tekst ten czytelny we wszystkich warstwach (a jest ich pewnie wiele)jest jedynie dla wtajemniczonych... dla pozostałych może wydawać się co najmniej dziwny... ale Rychu pisze dla kumpli i kumplom się podoba...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Miasto: DW
Motocykl: Pyr pyr
Przebieg: dowolny
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 5 miesiące 1 dzień 16 godz 20 min 39 s
|
![]()
Generalnie nie planowałem zabierania głosu w tym wątku inaczej niźli piszący, ale życie stawia różne wyzwania.
Dziękuję Ci Długi za postawienie sprawy jasno, sam chciałem to zrobić wcześniej ale jakoś się powstrzymywałem. Nie wiedzieć zresztą czemu. W sumie jako były moderator tego działu nigdy (a czytałem wszystko) nie spotkałem się z reakcją typu 'wyjazd do dupy', 'relacja o niczym'. Z pewnością nie każda relacja się każdemu podoba, sam czasami miewałem mdłości jak czytałem wstrząsającą opowieść o niczym lub kolejne nudne wypady beemiarzy. Ale to od piszącego zależy co pisze i jak i przede wszystkim dla kogo. Zawsze pozostaje możliwość omijania szerokim łukiem konkretnych tematów i nie naruszanie swojej wrażliwości. Niepojęta jest dla mnie krytyka czegoś czego czytający nie rozumie. Nie zauważyłem slawo, aby ktokolwiek wyśmiewał lub dogryzał ci z powodu wagi, o której to piszesz w innym wątku, lub twojej szalonej kondycji. Przecież, w dzisiejszych czasach to jest nieekologiczne i niemodne. Ale z drugiej strony nikt nie wie dlaczego taki stan rzeczy występuje. Jakoś ludzie się powstrzymują i nic nie piszą. Nazywamy to kulturą. Zaskoczeniem dla mnie jest też reakcja moderatora, który nie reaguje na typowy trolizm, który sprawia, że piszącemu przestaje się chcieć, a tych piszących jak wiemy nie ma za wielu. Żeby było jasne, nie wznoszę się na wyżyny swej wielkości i nie trzeba mnie o nic prosić. Tym bardziej nie robię nikomu laski. Pisałem to dla swych przyjaciół, którzy mnie znają i ew dla kogoś kto mnie nie zna, ale mu się przyjemnie czyta. Z pewnością nie pisałem tego dla zblazowanych troli, którzy oprócz swoich smętnych wynurzeń nie mają nic innego do roboty. Generalnie jak dla mnie wątek można zamknąć, usunąć, co tam szanowny moderator zechce. Dalsza część zostanie napisana w specjalnym dziale, który jest niewidoczny dla troli. Tyle z mojej strony. Dziękuję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2010
Miasto: Poznań
Motocykl: Trampek PD 06
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 18 godz 17 min 31 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() 7Greg - Bez napinki ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Kędzierzyn-Koźle
Motocykl: PD06 prawie Africa
Przebieg: 68000
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 11 godz 13 min 29 s
|
![]()
A wielka szkoda
![]() O tu mocno protestuję, 99,98% czytających jest zafascynowanych przygodami Rycha i kompanii. była by to niepowetowana strata dla pospołu, o sobie nie wspomnę. To jest nie do przyjęcia!!!!! ![]() Siódmygregu, nie przerywaj jednej z najlepszych relacji w tym roku. Nie może jeden bezsensowny post (może to taki czarny humor) mieć większej wagi niż trzy tuziny postów pełnych zachwytu. To anarchia ![]() Pisz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Białystok
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 7 godz 31 min 10 s
|
![]()
Ja należę do tych
i nie chciałbym stracić dalszej części opowieści przez jakiegoś malkontenta, który już chyba podwinął ogon. Pisz proszę! Wątek "Rycha" oraz drugi mój ulubiony "złombolistów" są nietuzinkowe i czekam codziennie na następne odcinki z niecierpliwością. Te relacje są dla mnie dowodem, że o wyjątkowości wypraw decydują uczestnicy, a nie egzotyczność przyjętego celu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Piastów k. Wawy
Motocykl: CRF 450R, ST 1100, Rd03
![]() Online: 1 miesiąc 6 dni 19 godz 7 min 56 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Reykjavik
Motocykl: tyż Honda ale mała siostra królowej
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 3 godz 35 min 20 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Miasto: Inowrocław
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 4 godz 52 min 41 s
|
![]()
Gregu, błagam, tylko nie gdzie indziej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Historia pewnego pomysłu czyli zapraszamy na Letni Zlot FAT 2013 | Mat | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 53 | 19.04.2013 08:15 |