![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2011
Miasto: Kiełczygłów
Motocykl: RD07a
Przebieg: 00000
![]() Online: 4 miesiące 5 dni 11 godz 14 min 12 s
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 5 godz 50 min 26 s
|
![]()
Tak sobie teraz pomyślałem, że mieliśmy na żywca HRC na niebie.
Czerwona zorza, białe gwiazdy i niebieskie niebo (granatowe, ale blisko) ![]()
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 15 godz 45 min 16 s
|
![]()
ATomku
wydaje mi się że to jest zrobione w fotoszopie--powiedziałbym nawet że w FOTOWIACIE. Jestem PEWIEN że nic TAKIEGO NIE PAMIĘTAM. Może dlatego że TO było "cudowne" i dodatkowo obficie namaszczone , to następnego ranka miałem mętlik w głowie i migrenę . Lata lecą, świat postarzał.......... TAKIE SPOTKANIA wmacniają. Dają wiarę ,że jeszcze nie wszystko stracone. ciał Ostatnio edytowane przez stopa-uć : 14.05.2024 o 21:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
W pytkę Tomek.
![]()
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Równowaga wiekowa bardzo należycie zachowana także możecie spać spokojnie.
![]()
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Garwolin
Motocykl: RD07A
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 6 miesiące 2 tygodni 6 dni 1 godz 4 min 51 s
|
![]()
prawda.jpg
Stopa, tak właśnie myślałem, że gazety nie piszą całej prawdy, a przynajmniej ich prawda mija się z naszą. To musiał być ktoś do Ciebie podobny! po drodze1.jpg od zambrowa.jpg Dojeżdżałem od Zambrowa wzdłuż starorzecza Narwi błoto.jpg Przy brodzie błoto można objechać, ale po co? ![]() błoto2.jpg most.jpg most2.jpg most1.jpg Sesja zdjęciowa na moście. W świetle zachodzącego słońca, zachmurzenia i przelotnego deszczu była jakaś magia po drodze.jpg Wojtek, ciekawostek po drodze było więcy, jednak fakt, najciekawsze ujście Biebrzy do Narwi ujście.jpg grodzisko.jpg drewniano-ziemne grodzisko w Samborach.i już od XIw strzegło ujścia Biebrzy do Narwi jako strategicznej, wodnej drogi handlowej z północy znad Bałtyku, od Jaćwingów i Litwinów, z Grodna do Drohiczyna i dalej na południe,. Do dziś pozostał tzw okop, ale niewiele potrzeba, żeby to sobie w całości wyobrazić. Imponujące miejsce! Poprzedza je wieś o nazwie Ruś, która dla grodziska pełniła rolę służebną. Pięknie tam! Sama nazwa rzeki Biebrza stanowi relikt historycznej przeszłości po Jaćwingach i znaczy po prostu Bóbr. A propos tego ostatniego. Przestrzegaliście przed łosiami, a tymczasem szwagrowi pod afrykę wylazł bóbr! Drewniany most na Narwi w Bronowie znany mi z ostatnich scen filmu „Wołyń” z filmu Wołyń.jpg z filmu Wołyń 2.jpg góra strękowa.jpg raginis.jpg No i Góra Strękowa ze wspomnieniem kpt Raginisa Wojtek. Bardzo dziękuję za pomysł i dobrą organizację spotkania w świetnym miejscu. Naprawdę warto było ustawić afrykę w rzędzie i posiedzieć przy stole ze Starymi-Nowymi. To było historyczne spotkanie naszej Forumowej Społeczności ciekawski.jpg zaprzęg.jpg na powrocie.jpg A na powrocie jeszcze raz przejazd piachami pod Bronowem, ale już we właściwym tempie i orka gdzieś w lesie. Jak na jeden wyjazd to mega dużo! Do zobaczenia! orka.jpg Ostatnio edytowane przez ATomek : 15.05.2024 o 13:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Motocykl: RD01
![]() Online: 2 miesiące 4 dni 4 godz 38 min 43 s
|
![]()
Tomek w punkt jak wieczorna prelekcja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Zajrzę tam niebawem. Namówiłeś.
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 15 godz 45 min 16 s
|
![]()
ATomku
to musiało być moje drugie "ja" I zarówno pierwsze i drugie cieszy się że z WAMI się spotkało. ciał |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Miasto: Garwolin
Motocykl: RD07A
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 6 miesiące 2 tygodni 6 dni 1 godz 4 min 51 s
|
![]()
Stopa, teraz to ja już nie wiem, ilu Was było!?
Na dokładkę, pamiętam też jakąś Babuleńkę �� stopowa.jpg Uff, ulżyło mi, że to nie Ty! Ostatnio edytowane przez ATomek : 15.05.2024 o 18:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
XRV 650 RD03 ZLOT TURYSTYCZNY (01-03.07.2022r.) | majo | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 68 | 06.07.2022 21:42 |