|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2013
Miasto: Rzeszów
Motocykl: CBR 600 F2, FZS 600, TDM 900, CBR 929, VFR 800Fi, RD04 '90, TT600R, DRZ 400
Przebieg: 65543
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 2 dni 10 godz 48 min 57 s
|
![]()
Zimny , gdyby ktoś zrezygnował to jestem chętny na 1 szt.
![]() |
#2 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() |
![]()
Dzisiaj odebrałem, wygląda pierwsza klasa.
![]() Dziękuję Marcin. ![]()
![]() |
#4 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Dziękuję - mam nadzieje że będzie działało tak jak wygląda
![]() Akcja rozdzielaczowa dobiega końca. Na dziś sytuacja wygląda tak: Edycja 1 cała zrobiona i wysłana z wyjątkiem jednej sztuki którą wysyłam dzisiaj. Edycja 2 - dziś/jutro robię rozdzielacz dla MarasTA, pozostałe wszystkie zrobione i wysłane/lub będą dziś wysłane (JaTomek, Radosss, ziomek4000 z FTA) Być może będę miał jeszcze jedną sztukę (musiałem dokupić części i chyba mi tak wyjdzie) ale to dam znać i wrzucę tu info. Dziękuję wszystkim Czarnuchom i Trampkarzom za zaufanie i zamówienia ![]() ![]() I powiem wam szczerze - na dłuższy czas chowam lutownicę i zaciskarkę po tym maratonie ![]() ![]() Kilka fotek jeszcze: O taki patent stosuję przy pakowaniu kilku kabelków w konektor - zaciśnięcie bliżej konektora, następnie zalutowanie tego dalej i zaciśnięcie zanim cyna wystygnie. Nie ma opcji aby puściło, ale wymaga wprawy i szybkości (też aby przewody nie sztywniały) ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam zimny |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Z racji że Addagio uczynił mi pewną przysługę niedawno, na specjalne zamówienie zrobiłem dla niego nieco inny rozdzielacz - 3 linie w tym 2 po kluczyku i jedna stała. Trochę było z tym gimnastyki ale udało się zmieścić w małej obudowie:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam zimny |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Ooo to jest to co bym potrzebował :-)
Zamówienia na taką wersję będą realizowane? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
trampkarz emeryt
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() Wszystkie paczki wysłane - z wyjątkiem MarasTA i Bałtrok (dogadana późniejsza wysyłka bo koledzy w rozjazdach) Możliwe że jakąś pojedynczą sztukę, dwie zrobię jeszcze w tym tygodniu - muszę przejrzeć części co mi zostało. Zapewne wrócę do tematu na jesień, czy wcześniej - nie wiem ![]() Ci co jutro dostaną paczki uprzejma prośba o info i potwierdzenie czy wszystko OK i czy się podoba ![]() Pozdrawiam zimny Ostatnio edytowane przez zimny : 13.02.2023 o 18:46 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() |
![]() Cytat:
Zamawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Motomysz, na tą jedną lub dwie to mam aktualnie 4 zamówienia
![]() ![]() Ale zobaczę co da się zrobić, chwila cierpliwości ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2017
Miasto: Wolbrom/Kraków
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 tygodni 8 godz 29 min 5 s
|
![]()
Paczka odebrana, podoba mi się, testowanie będzie za rok, jak będę robił porządki z instalacją, póki co poczeka na półce, dzięki !
Wysłane z mojego M2103K19G przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
obroty na ssaniu jak jest zimny silnik | R2D2 | Uklad paliwowy i wydechowy | 14 | 07.04.2009 16:58 |