|
![]() |
#1 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
mówiąc o lusterkach mam na myśli RT - w GS kiera jest najszersza - i tak kufry nie są szersze. dobrze to jest zrobione - kolejna rzecz, która im wyszła - nie przypadkiem.
i za każdym razem kiedy stawiam to moto na centralce to wzdycham z uwielbieniem do Hansa z R&D bo raz że 250kg moto niemal samo wskakuje na centralkę a dwa - począwszy od r80gs wszystkie boksery są tak wyważone, że stojąc na zentralce wystarczy MINIMALNY nacisk aby podnieść przednie lub tylne koło z gleby i je np. wymienić.
![]() |
#3 | |
trampkarz emeryt
![]() |
![]() Cytat:
Tymczasem, podziękowania serdeczne dla mr. Navaja za pomoc w targaniu wahacza i montażu nowych gum i przy okazji całego przeglądu tych okolic, operacja się udała, pacjent jeździ ![]() ![]() ![]() A jak idzie o stan maszyny, to owszem, to nie była polska "okazja", ale wiem za co zapłaciłem: ![]() ![]() ![]() Przy okazji - nie chce ktoś sie zamienić na kanapę standardową z K25 2008-2012? Moja jest OEM BMW ale taka mocno obniżona. Pozdrawiam zimny |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
A fuuuj, zauważyłem pół grama kurzu między żeberkami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 5 dni 18 godz 17 min 56 s
|
![]() Cytat:
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Marku,
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
w pięknym stanie to moto. mniam!
dbaj i nie jeździj dużo ![]() ![]() ![]() co do cen to za mojego r1100gs 1999r dałem w niemcowie 20k cebuli. miał wtedy niecałe 47k nalatane. nie żałuję tych wydanych pieniędzy. niestety patent ze stopką centralną nie działa w żadnej cegle - inna konstrukcja motocykla i nie udało się Hansowi zrobić jak w bokserach. Hans nie płacz - wiem, że się starałeś ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Jak przód przejdzie to jakie znaczenie ma czy masz kufry czy nie czy tą bułkę zawiesisz z tyłu
![]()
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Z doswiadczenia Ci powiem, ze ma. Juz raz musialem kufer prostowac w moto
![]() |
![]() |
![]() |