|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: May 2015
Miasto: Kraków
Motocykl: ATAS 2024
Przebieg: 8000
![]() Online: 1 miesiąc 4 dni 12 godz 9 min 12 s
|
![]()
Tylko klim zapewnia tyle wywietrzników ile potrzeba ba gorące lato
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
Online: 0
|
![]()
A ile to jest "tyle wywietrzników ile potrzeba" i o którym modelu Klima mówimy, bo tak to gadasz zwykłe "urban legends"
A propos Klima i XLMoto to poza promką na Carlsbad i pewnie inne dodajcie kod TOPUP w koszyku i 10% macie taniej ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Weź Ruke, weź Revita, a potem weź Klima, sam zrozumiesz, a najlepiej się przejedz.
Oczywiście Badlands pro ma najwiecej wywietrzników bo w sumie 10 i to na długich odcinkach, ale miałem latitude i tez dawało radę , bo tam był laminat 2 warstwowy |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Ilu warstwowy jest laminat to akurat nie ma związku z ilością wywietrzników.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Nie ma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Pytam o ceny pod kątem kupna Touratecha Companiero World 2. To normalna kurtka z ochraniaczami, dodatkowo jest lapinat z gore, którego się chowa w plecaczku, którego można do sunąć na plecy. Tylko cena taka, że wolałbym za to pojechać na Islandię.
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#7 |
|
![]()
Fajny , tyle ze trzeba wozić kurtke i spodnie gore gdzieś , czyli jakby mieć stale p/deszczówki w kufrze.
Na gorące bezdeszczowy rejony ma na pewno przewagę jeżeli chodzi o przewiewnosc |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Przymierzałem Klima i Rukka .
Wybrałem Rukka . Klim spodnie były masakrycznie twarde niewygodne . Rukka jakbym założył jedwabne gacie. Kurtka Klim była Ok . Spodnie nie do przyjęcia . Trzeba mierzyć . Ja z pomorskiego specjalnie do Krakowa pojechałem . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() |
![]() Cytat:
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
Nie zmienia to faktu, że to system jak p/deszczówka i w sytuacji jaką opisał wcześniej Emek pod drzewem, jesteś kompletnie przemoczony, zanim się ubierzesz. W laminacie, nawet jak masz rozpięte zamki to od razu do nich nie wleje się wiadro wody, no chyba,że jedziesz w koleinie koło Tira, to może. Kiedyś przymierzałem companiero i jak dobrałem rozmiar ubranka wewnętrznego, to z tym zewnętrznym robiło się ciasno, a wracając do ilości zamków i ilości warstw laminatu, to ta 2-warstwowa jest z reguły cieńsza i masz większe wrażenie przewiewności. Było, że spodnie Ruki jedwab , a Klima twarde - tak jest na początku, po pierwszym deszczu i praniu, rąbią się normalne i cała sztywność znika, mówię oczywiście o laminacie 2 warstwowym, bo spodnie badland pro, raczej pozostaną szywne, ale tam jest superfabric i 3 warstwowy laminat. Piszę precyzyjnie, żeby nie wzbudzać jakiś niezdrowych nabrUekscytacji . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kurtka Klim Badlands Pro opinie? | Dubel | Ciuch Afrykańczyka | 174 | 02.09.2022 20:42 |