![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2018
Miasto: Opolskie
Motocykl: XR 600
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 19 godz 59 min 52 s
|
![]()
Obowiązkowo będąc a w kotlinie trzeba zaliczyć drogę ze Zlotego Stoku do Lądka lub odwrotnie (trasa gdzie zginą Bublewicz).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kamieniec Wrocławski
Motocykl: XT660Z-konik garbusek
Przebieg: Ł
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 19 godz 21 min 34 s
|
![]()
Babel,plecki nie bolą ?
![]() Kościoły romańskie fajne som, polecam kościół w Strzelnie albo Stary Zamek ,do Jelenia się wybieram i nie mogę dotrzeć . Nawigacja bardzo dobra ale gdzie mapa ?
![]() |
#3 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ps przeszło zamienianie VFR po tym jak pojeździłem Trampkiem młodego ( 650 z minimalnym przebiegiem) W Transalpie jest tylko wygodniej - reszta no cóż daleko za VFR |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Dawno nie jeździłem VFR - wczoraj miałem 3 h wolnego - więc rundka - 200km .
Przy okazji pałac w Sannikach ( zawsze przejeżdżałem obok niego a w sumie warto było zobaczyć ) ps już wam mówiłem jakim cudownym motocyklem jest VFR ![]() https://ecasanniki.pl/pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2021
Miasto: Grodzisk Mazowiecki
Motocykl: CRF1100
![]() Online: 2 dni 1 godz 43 min 44 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2020
Miasto: Łowicz
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 dni 23 godz 17 min 37 s
|
![]()
Polecam Karczmę Bednarską
Żarcie bardzo dobre, i browar bednarski z kranu leją |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
To był dobry Łykend z babcią VFR - 750km nawinięte
Dzień pierwszy Mniszewo -Skansen Militarny ( w sumie nie wiem czy polecić - bo mi się spieszyło i tylko fotki na zewnątrz cyknąłem) skansen.jpg skansen2.jpg Później szybki przeskok do Dęblina i tam utknąłem na dłużej w Muzeum Sił Powietrznych - https://muzeumsp.pl/ Deblin_muzeum1.jpg Deblin_muzeum2.jpg Deblin_muzeum4.jpg Deblin_muzeum5.jpg Deblin_muzeum3.jpg Za jednostką tez jest Pałac z parkiem Deblin_palac.jpg Z Dęblina uderzyłem na Puławy - tam zawsze chciałem zobaczyć Pałac Czartoryskich. Puławy1.jpg Puławy2.jpg No i czasu trochę zostało - dzień krótki -szybki przeskok do Kazimierza Dolnego - ale tu byli chyba wszyscy ![]() Kazimierz1.jpg Sobota to lokalne ścieżki - młody prawko zdał i ćwiczyliśmy razem z Tomem 64 Kawka w Browarze Bednary Niedziela Płock - całkiem spoko a dawno już sobie planowałem obejrzeć Płock1.jpg Płock2.jpg Płock3.jpg Jak coś nie będę zaśmiecał zdjęciami forum - można znaleźć tutaj : https://photos.app.goo.gl/io577dgeqrdYmMA29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2019
Miasto: łódzkie na granicy ze śląskim
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 3 dni 17 godz 28 min 35 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RMX2155 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
A piątek zaczynam tak
![]() Piatek.jpg Szybki wypad w upalny piątek z kolegą na GS, ja na Trampku młodego (musze przyznać że dla starych pleców jest wygodniejszy od VFR - ale to tyle jego zalet - nie mogę się przekonać ![]() Piątek - tzw. środek Polski Piatek 2.jpg Łęczyca - zamek, ryneczek Leczyca1.jpg Leczyca2.jpg Dla fanów zabytków sakralnych w okolicy jest Tum i Góra Św Małgorzaty Malgorzata.jpg Oraz ulubiona żwirownia w okolicach Łyszkowic Zwirownia.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2021
Miasto: Grodzisk Mazowiecki
Motocykl: CRF1100
![]() Online: 2 dni 1 godz 43 min 44 s
|
![]()
Czyli jesteśmy sąsiadami :-).
Ostatnio edytowane przez Danny : 01.09.2022 o 21:02 Powód: Usunięcie nadmiarowej treści w cytacie. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Zlot TCP, 2016, wiosna, Mazowsze | Qter | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 7 | 31.03.2016 21:24 |