| 
	 | 
| 

| 
		#1 | 

![]() Zarejestrowany: May 2009 
				Miasto: Warszawa / Ankara 

Motocykl: SD 04 
Przebieg: 17000 + 

Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 7 godz 29 min 40 s 
				 | 

| 
| 

| 

| 
| 

| 
		#2 | |

![]() Zarejestrowany: Jul 2016 
				Miasto: Kościerzyna 

Motocykl: CRF 1000A 
Przebieg: 50000 

Online: 1 tydzień 9 godz 37 min 29 s 
				 | 

Cytat: 

Szyby to nawet owady rysują , przesadzam .....ale wytarcie na szybko , czym popadnie szyby albo reflektorów skutkuje rysami . Uchwyt z tyłu działa ,twardy .....ale faktycznie wyciera się od samego patrzenia. Szprychy, no nie wiem..... korozja kojarzy mi się z rdzą ,lecz u mnie "rudej" nie widać , tylko jakieś czarne gówno . Na czarnym faktycznie powyżej 110-120 km/h , można doświadczyć dwojenia obrazu . Zaślepiania otworu nad/pod kierownicą jeszcze nie próbowałem , lecz wyższa szyba(Puig) do 140km/h na czarnym pomaga aerodynamicznie , to nie pomaga w deszczu , bo z szyby słabo woda spada. No i trudna i wymagająca w ternie suka jest ,taka mocno ... otyła ![]() Ale dlatego Ją lubię ,bo merda tyłem na szutrach jak bura suka ogonem ,że niby taka oswojona..... ale cały czas wymaga uwagi   . Docieramy się  
		Ostatnio edytowane przez greszczyn : 24.05.2017 o 01:40  | 
|
| 

| 

| 
| 

| 
		#3 | |

![]() Zarejestrowany: Nov 2016 
				Miasto: TAK 

Motocykl: CRF1000L GS1200adv 
Przebieg: jest 

Online: 1 tydzień 2 dni 2 godz 28 min 5 s 
				 | 

Cytat: 

No i zrobiłem "prototypa" podtrzymującego pałąk z umocowanym GPS. Stelaż szyby nie drga tak bardzo na wertepach. GPS zamocowany na ramieniu ok 11cm (jak pisałem uchwyt + GPS = 850g). Zegary posiadają "słuszne" mocowanie. Wykorzystałem grip/manetkę kierownicy od roweru (średniej twardości) - taki mały amortyzatorek jako dodatkowy punkt podparcia stelaża . Jak na razie 900 km i jest ok. Może komuś patent się przyda, może ktoś dopracuje temat. Jak odpadną zegary napiszę  

Umiejętność prawidłowej oceny przychodzi z doświadczeniem. Niestety doświadczenia przybywa w wyniku niewłaściwej oceny Ostatnio edytowane przez VIPER : 29.05.2017 o 23:34  | 
|
| 

| 

|