|
![]() |
#1 |
Gość
Online: 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2016
Miasto: Wołomin
Motocykl: CRF1000L
Przebieg: 11000
![]() Online: 2 dni 14 godz 9 min 4 s
|
![]()
też powoli się nad tym zastanawiam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Wcześniej o tym pękaniu czytałem gdzieś na amerykańskich forach i zdecydowałem się na montaż GPS na kierownicy.
Tak czy owak umieszcajac takie miejsce na montaż GPS powinno to zrobić lepiej. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Born Bad, Dying Worse
![]() Zarejestrowany: Jun 2013
Miasto: Bielsko-Biała
Motocykl: CRF 1000L Adventure Sports
![]() Online: 13 godz 18 min 45 s
|
![]()
Ja zamontowałem RAM mount do kierownicy i na nim jest Mój TomTom Rider. Nieco przysłania lewą część komputera, ale mozna przywyknąć. W jeździe nie przeszkadza.
Star Riders Brotherhood Iron Butt Association #56638 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2015
Miasto: Wlkp
Motocykl: CRF 1000D Transalp-XL650V CB750 BMW-R850R
Przebieg: 400
![]() Online: 6 dni 53 min 12 s
|
![]()
Kurde, ale to zasłania obraz konsoli, trzeba dusić hondę o wymianę i zmianę konstrukcyjną
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
w ASO powiedzieli mi że nie jest to przewidziane do instalacji nawigacji z uchwytami Touratecha a tylko na oryginalnym uchwycie producenta navi (te zwykle są z plastiku więc lekkie). Ja mam zumo 395 i uchwyt TT do tego modelu waży z 0,5kg a dotego zamontowany mam przez przedłużkę TT więc całość z nawi waży koło 1kg i do tego wydłuża się dźwignia... Mi stelaż wynieniają na gwarancji i kazałem przełożyć navi na kierownicę. Ergonomia trochę słabsza ale wolę tak niż co miesiąc stawiać moto do ASO i tracić sezon...
Nie patrzyłem w instrukcji czy są wpisane jakieś ograniczenia co do obciążenia tego elementu ale jak zgłosisz do Hondy prośbę o zmianę konstrukcyjną to pewno szybciej wpiszą takie ograniczenie (tak jak w przypadku tylniego bagażnika) niż coś przeprojektują ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2016
Miasto: TAK
Motocykl: CRF1000L GS1200adv
Przebieg: jest
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 2 godz 28 min 5 s
|
![]() Cytat:
No to szczęśliwi ci, którym diler przy zakupie motorka poszerzał horyzonty i namawiał na uchwyt Touratecha bo to jedyny słuszny do NAT, następnie zamawiał i montował taki uchwyt z ZUMO 595 ![]() Osobiście założyłem na pałąk ZUMO 590 na uchwycie dedykowanym dla BMW 1200 - metalowy, na kluczyk, łączna waga z navi jakieś 850 g, ramię 11 cm. W moim ASO się podobało. Bardziej skłaniam się do stwierdzenia RADIOLOGa: "... sie urwie tylko przy masakrycznym offie ...".
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Autobanned.
![]() |
![]()
Mam pytanie do właścicieli NAT, którzy mieli AT - jak byście opisali jakość użytych materiałów (metal, plastik, guma) współcześnie - to coś lepszego czy gorszego
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Z tego co ktoś pisał to "plastiki" wyjątkowo mało elastyczne ale też czekam na opinie użytkowników.
Ps. Jorge czyżby Ci chodziły po głowie jakieś dziwne myśli związane z nową AT? Nie przejmuj się mi też po tym jak się niedawno do niej przymierzyłem. |
![]() |
![]() |