![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2013
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 3 godz 39 min 3 s
|
![]()
pewnie jak tylko szutry to można kufry
ale każdy w/g swojego widzimisie |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: oby złodziej kulasy połamał
Przebieg: :(
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 18 godz 11 min 26 s
|
![]()
Ok,
Ja biorę kufer centralny i liczę na to, że mi to styknie. Szutry, szutry, szutry ale pewnie nie unikniemy lekkiego offu. Jak ktoś bierze kufer to lepiej pasy transportowe wziąć ze sobą, jak odpadnie to będzie trzeba mocować jakoś. Co do potwierdzeń - kto potwierdzi, odhaczam jako potwierdzony. Co do wykreśleń, oznaczam jako wykreślony. Dwa potwierdzenia, dwa wykreślenia ![]()
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Evvil ja też potwierdzam na 100%.
Też mam taki zamiar, żeby wziąć tylko centralny, a ewentualnie resztę gratów umieścić za plecami i zmotać na pajączki, linki, trytki, sznurek od snopowiązałki i dratwe ![]() W piątek dotarł do mnie namiot coleman więc powoli kompletuję sprzęt. Mam zamiar wybrać się na motobajzel do wawy 5/6.04 więc gdyby ktoś z listy chciał się spotkać i omówić plan wyjazdu to pisać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Trochę cisza nastała.
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Evvil do 24.05 mamy czas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Bialystok I Akalice
Motocykl: AT RD07a; XR600R
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 18 godz 52 min 50 s
|
![]()
na obecną chwilę jadę, choć nie wyobrażam sobie jazdy w grupie 15 osób.
W kwietniu będzie (mam nadzieję) Rajd Podlaski, dobra okazja, żeby się spotkać, obgadać temat i się zintegrować ![]() a potem się przeciągnąć po podlaskich szutrach. Co tym myślicie? Zapraszam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
No nie wierzę w 15 osób. Uważam że maks to grupa 5 osób. Najwyżej podzielimy się na grupy po prostu.
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2012
Miasto: Łódź
Motocykl: GS
Przebieg: 8000
![]() Online: 5 dni 2 godz 17 min 7 s
|
![]()
No właśnie, mam te same obawy. A do tego tydzień to długo jak na taką grupę. Zatłuczemy się :/ Będą walki na tulipanki :/ Będziemy robić zbędny hałas i będziemy zbyt "widoczny".
Trochę się zastanawiam nad moim uczestnictwem. Ale życie pokaże co będzie. Jeszcze jest czas. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Sinior Najs Motorcikletta - Maramuresz 2014 | Evvil | Trochę dalej | 138 | 04.08.2016 14:40 |
Maramuresz | Evvil | Umawianie i propozycje wyjazdów | 144 | 08.02.2014 11:21 |
Maramuresz - 100 kilometrów offu solo [Sierpień 2011] | bukowski | Trochę dalej | 21 | 08.01.2014 13:15 |