![]() |
|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Wjechał dzisiaj do mnie Oukitel WP8 Pro. OsmAnd działa jak potrzeba. Prawie 6,5 cala ekran dla takiego ślepaka jak ja jest idealny. Jak się nie będzie psuł, to zamiecie wszystkie garminy jakie dotąd miałem w roli nawigacji motocyklowej.
IMG_7073.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2014
Miasto: LPA-LU
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 16 godz 39 min 14 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Te folie z ekranu zdejmij, lepiej widać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Otako?
CB0D9BF0-510C-47DB-AAAB-9D49590A9374.jpeg Dla mnie się podoba. Jako zamiennik nawigacji od garmina na przykład. SMSy mogą nie działać. W garminie zresztą też mi nie chciały się wysyłać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Jeśli ktoś prowadzi działalność gospodarczą, tą przy takich cenach sprzętu chyba nie ma sensu ściągać z Azji. Kupiłem Oukitela WP 5 PRO za ok 650 brutto. Odliczając VAT wychodzi coś ok 530. Wrzucając w koszty masz dodatkową oszczędność i 2 lata gwarancji w PL. Ja nie tęsknię za Garminem. Wolę jeździć na dwa telefony. Jeden robi za nawigacje i narzędzie do komunikacji. Drugi służy tylko do robienia zdjęć i jako backup gdyby pierwszy padł.
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Mój Huawei z wolna kończy żywot.
Polecicie coś w rozsądnych pieniążkach(ok 1000 zł) żeby było wytrzymałe,na androidzie i robiło dobre zdjęcia?
![]() |
#7 |
Moderator
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Niemcownia
Motocykl: CRF 1000D/DCT
Przebieg: 48k+
![]() Online: 4 miesiące 4 tygodni 1 dzień 4 godz 21 min 34 s
|
![]()
Z ciekawości zapytam, jaki to jest model, co Ci się kończy i jakie to są tego objawy?
![]() |
#8 | |
![]() |
![]() Cytat:
Pro 20. Zżera w szybkim tempie baterię, w Albani służył mi za nawgację przy czym nabawił się falowania obrazu(brak możliwości ustawienia ostrości) Kiedy zdiąłem z kierownicy to mu chwilowo przeszło lecz nawigując w sobotę do Polańczyka nabawił się tej przypadłości ponownie
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2017
Miasto: Ostrowiec Św.
Motocykl: KTM 640, NAT
![]() Online: 3 miesiące 5 dni 20 godz 52 min 54 s
|
![]()
Jeśli masz jeszcze gwarancję to wyślij, wymienią Ci aparat. To jest standardowa przypadłość niestety i będzie się tak działo w większości telefonów ze stabilizacją obrazu w aparacie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Po gwarancji.Chcę kupić nowy z dobrym aparatem , może pojawiło się na rynku coś w rozsądnych pieniążkach z aparatem podobnej klasy lub lepszym od 20 pro?
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
"Oranżada"dla przyszłego "zdrajcy". | MOTOMYSZA | Wszystko dla Afrykańczyka | 7 | 29.10.2012 19:21 |