![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Inaczej Audiofionix
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Olkusz
Motocykl: RD04
Przebieg: yyy...?
![]() Online: 1 tydzień 4 godz 51 min 16 s
|
![]()
A to Herbaciarze jedni !
Jakby nie patrzeć miękko na klatę przyjmuje kolej rzeczy. Takie życie ![]() Matjas się jedynie dziś nawku#%@#$. Tak to gadać z ludźmi na poważnie.
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
o co be? też bym pozacieszał.
dziś wieczorrem podam cenę wraz ze wszystkimi dod. kosztami. zamówione i spakowane jest 36 tłumików. matjas
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
dodatkowo
jak tylko przyjdą moje tłumiki rozbebeszam swoją ślicznotkę i wiozę całość do zaznajomionego zakładu. tam mają mi dorobić rury wydechowe. JEŚLI okaże się, że jakość i cena są OK dam Wam znać. pewnie w większości idzie to do RD07 to możnaby cos pomóżdżyć wspólnie z zainteresowanymi wrocławiakami i zrobić ruły grupowo. to tylko tak zajawkowo. nie obiecuję, że będę miał czas, żeby się tym zająć ale gdyby byli chętni to może kto wie. zdrowaś matjas
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Centrum Sterowania Kosmosem
Motocykl: RD07
Przebieg: słuszny
![]() Online: 1 tydzień 5 godz 24 min 13 s
|
![]()
Chętni na dorabiane rury dolotowej przez Matjasa:
![]() Juio - 1 szt. RD07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
NO DOBRA BAMBUSY
zamówiłem 38 motadów ![]() do każdego z powyższej listy chętnych wysłałem ![]() majki nie dał znać i nie dostanie za karę komina. mam nadzieję, że opisałem wszystko ładnie i sprawnie nam cała kwestia pójdzie. gdyby coś nie było jasne piszcie na mojego maila office@motooiler.pl bo się tu śmietnik zrobi a forum coś się muli więc wolę swoją pocztę no i będę miał całe info w jednym miejscu. w razie niespodzianek moj tel: 669217137, mam w chacie dwumiesięcznego malucha więc po 19 nie dzwońcie proszę. podana kwota za całość 337PLN obejmuje tłumik motad venom, opaskę mocującą, db killer, pakowanie w styropianową wytłoczkę, karton dla każdego tłumika, karton zbiorczy po 10 /czyli 3 w sumie dla całej przesyłki/, transport UK -> Wrocław oraz po przepakowaniu transport do Waszych sadyb. WSZYSCY PŁACĄ TYLE SAMO dla porządku - jeśli ktoś odbierze osobiście we wro np Marp lub Stolek - dostanie ode mnie do łapki 25PLN bo nie wydam tego na poczcie na paczkę do danego delikwenta. Wystarczy akurat na żołądkową i colę ![]() pozdrawiam matjas
'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa Ostatnio edytowane przez matjas : 12.01.2010 o 23:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 8 min 6 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() |
![]() Cytat:
przepraszam Majki, że tak ale - mam na głowie masę swojej roboty z Motooilerem, dwumiesięczne dziecko w domu i jeszcze teraz te Motady. Nie mam czasu a zwłaszcza głowy na domniemania. albo coś wiem na pewno albo nie zamawiam - postąpiłem według tego co wiedziałem a opierałem się na Twojej deklaracji co do kontaktu we fetorek najpóźniej. Spytam dzisiaj jeszcze kontrolnie czy nie wrzucą jeszcze jednego - zostało w zbiorczym opakowaniu miejsce na jedną sztukę właśnie. Zdrowaś Matjas
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 8 min 6 s
|
![]() Cytat:
![]() Daj znaka jak coś będziesz wiedział, w sumie i tak nie ma tragedii, bo mam dostęp do Leona. Więc nic na siłę! ![]() |
|
![]() |
![]() |