|
|
|||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#521 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Miasto: Koszalin
Motocykl: Frędzel; Advenczur
Online: 2 tygodni 6 dni 16 godz 30 min 44 s
|
Tak tylko wtrącę ,że heniek jarnął się już przy pierwszych wpisach jakie popełnił mazeniak w nowym wcieleniu..Czekał tylko kiedy nastąpi zwarcie obwodów. Ale to nieistotne.. Jeśli myślisz, że na trzy po trzy uwierzyli w hołd bez drugiego dna, to muszę zmartwić.
|
|
|
|
|
|
#522 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
Online: 1 tydzień 1 dzień 19 godz 27 min 11 s
|
Dobre
![]() Ale to prawda, wchodziłem arbo w dupę jak mogłem, bo chłop potrzebował wsparcia Siedzę sam na hali, która ma łącznie kilkanaście tysięcy m2. Nikt mi dupy nie zawraca. Jest super. Chwilowy odpoczynek. Zawsze się ze mnie śmiano, że zabieram na wyrypy krzesełko. Właśnie, zapomniałem chyba dodać: biały w klapkach, z gitarą i krzesełkiem. Ale jakby ktoś kurwa znalazł mimo wszystko takiego pierwowzora czy choćby dublera, to dorzucam jeszcze torbę plażową sponsorowaną przez Warkę. Można zatem dopisać, że był sponsor kurwa jednak. Torba była zdolna pomieścić 12 puszek piwa. Piwa nietu.
|
|
|
#523 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
Online: 1 tydzień 1 dzień 19 godz 27 min 11 s
|
Wieczorem albo jutro rano dopiszę finał arboretrycznej historii.
Tymczasem: Niech się toczy ognista kula. Upubliczniam ostatnią moją wiadomość prywatną! Uwaga. Oto ona. "Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Panie doktorze, z bliska nie widzę. A z daleka? - Z Bochni." Rywalizowała z babą, co przyszła cała obsrana. Lekarz się pyta: - Co pani jest? Przekupa. Ważny tu akurat przedrostek (?) - "prze". Arbo wie, gdzie jest powszechnie używany. Np. jako przykład: ale przechuj z Ciebie arbo. Niekoniecznie w kontekście: no przedobry jesteś. Przechuj, to gość Wyższa marketowe półka. Niby też chujowy towar ale prze.
|