| 

| 
	|||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Wygląd | 
| 

| 
		#41 | 

![]() Zarejestrowany: Oct 2014 
				Miasto: Gdynia 

Motocykl: nie mam AT jeszcze 
Przebieg: 85000 

Online: 1 dzień 19 godz 12 min 43 s 
				 | 

Pozamiatane z postem kolegi Mirmil  

![]() Ogólnie z Turcją, Rosją i resztą będzie u mnie problem na jeden motocykl. Dlatego na razie skutecznie z moją kobietą wybiliście mi to z głowy. Czasem wolał bym być singlem :P, do Rosji to ja bym chętnie pojechał... najlepiej nad Bajkał i w sumie gdybym był sam to bym pojechał, a tak pod pantoflem... Moja wraca do tematu Włoch i wymyśliła Skandynawie, w 2 tygodnie to ja mogę co najwyżej nad Nordkapp pojechać i nazad. No nic, jeszcze mam pół roku na znalezienie grupy w stronę Azji ew. zaplanowanie alternatywy. Póki co moto rozebrane :P 

Jeszcze bez AT, zbieram doświadczenie ![]() Był by ktoś zainteresowany zamianą XJR za AT? https://www.youtube.com/user/MotoTravelPoland http://motovoyager.net/2016/01/zgubiony-towarzysz-i-popsute-sprzeglo-balkanskie-atrakcje-z-yamaha-xjr1300-wyprawa/ Ostatnio edytowane przez MotoGdyniaMariusz : 17.12.2016 o 00:42  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#42 | 

![]() Zarejestrowany: Jan 2013 
				Miasto: Złotów 

Motocykl: DR 650 SE 

Online: 1 miesiąc 3 tygodni 3 dni 17 godz 50 min 59 s 
				 | 

No widzisz, a było tu nie pytać i jechać w ciemno  

Wtedy byście pojechali niezmąceni ilością informacji i pewnie fajnie by Wam to wszystko wyszło
		 | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#43 | 

![]() Zarejestrowany: Oct 2014 
				Miasto: Gdynia 

Motocykl: nie mam AT jeszcze 
Przebieg: 85000 

Online: 1 dzień 19 godz 12 min 43 s 
				 | 

Wyszło by tak jak z Kosowem  

czytanie, zastanawianie się przez pół drogi jak tam wjechac, bo od Północy najgorzej i masakra, nas zastrzelą okradną i zakopią. W końcu wjechaliśmy jednak od północy, przywitali nas karabinami i przejechaliśmy wzdłuż cały kraj i żyjemy Zgadzam się z Tobą w 100% Zapewne gdybym jechał sam zapytał bym tylko jakie przejścia graniczne w okolicach Rosji i bym pojechał... Jeszcze takie pytanie mam, w Rosji to karta prócz miejsc turystycznych to raczej tak słabo? 

Jeszcze bez AT, zbieram doświadczenie ![]() Był by ktoś zainteresowany zamianą XJR za AT? https://www.youtube.com/user/MotoTravelPoland http://motovoyager.net/2016/01/zgubiony-towarzysz-i-popsute-sprzeglo-balkanskie-atrakcje-z-yamaha-xjr1300-wyprawa/  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#44 | 

![]() Zarejestrowany: Jan 2013 
				Miasto: Złotów 

Motocykl: DR 650 SE 

Online: 1 miesiąc 3 tygodni 3 dni 17 godz 50 min 59 s 
				 | 

Właśnie, że nie. Praktycznie na każdej nawet zapiździałej stacji benzynowej można było płacić kartą. W każdym miasteczku trafi się jakiś większy market gdzie też są terminale. Jednak gotówkę i tak warto że sobą mieć.  

Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#45 | 
| 

I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24 
			![]()  | 

W Rosji za gotówkę tankowałem chyba tylko raz na dystansie ok 5 tys km. Dalej pokutuje stereotyp że to dzicz. Jak pojedziesz to sam się przekonasz że jest  inaczej.

| 
| 

| 

|