![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Polska poł.-wsch.
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 35 min 55 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Rzeszów
Motocykl: XT 600E, NX250 Dominator
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 55 min 59 s
|
![]()
A i dodam jeszcze, że całkiem realne jest umycie się od stóp do głów włącznie z włosami dwóch dorosłych osób w jednej butelce wody i jeszcze zostanie na poranną toaletę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2012
Miasto: Wrocław
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 miesiące 6 dni 23 godz 32 min 34 s
|
![]() Cytat:
![]() http://www.vest.pl/product-pol-1115-...20-litrow.html A jak trzeba się wytrzeć po prysznicu to polecam http://www.vest.pl/product-pol-6803-...100X50-CM.html bądź ten http://www.vest.pl/product-pol-11605...-x-102-cm.html Pozdrawiam Mazi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Motocykl: Ryszard Dominator
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 11 godz 20 min 39 s
|
![]()
Ruda, ja od dłuższego czasu używam tego:
![]() Wysoka ochrona, wydajny, lekka konsystencja, doskonale się wchłania, gęba się nie klei i spokojnie można używać pod inne babskie mazidła. Z rzeczy niekosmetycznych polecam prześcieradło jedwabne (polecone mi kiedyś przez Roomyanka) do kupienia , np. w Decathlonie. Zalety: jako wkład do śpiwora, stanowi dodatkową izolację kiedy zimno, a samodzielnie, lekki śpiworek kiedy ciepło (jedwab pomaga utrzymać stałą ciepłotę ciała), po zwinięciu mieści się w kieszeni. No i jeszcze nieśmiertelne pieluchy tetrowe, które, jeśli chodzi o ilość zastosowań, stawiam na równi z trytytkami i silver tapem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To dobry pomysł. Ja np często śpię przykryta śpiworem, nie zamykam się w nim... a nie znoszę leżeć jakąkolwiek gołą częścią ciała bezpośrednio na karimacie... takie prześcieradło rozwiązałoby i ten problem :-) A patenty na poduszkę? Należę do tych co pod łbem muszą coś zawsze mieć. Do tej pory upychałam polar itp w pokrowcu na śpiwór... ciekawe czy jest jakieś inne lekkie i małogabarytowe rozwiązanie... nie szukałam jeszcze... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2012
Miasto: RZ/RBR
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 16 godz 36 min 5 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
świeżym warto być:)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: DWR
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 10 godz 58 min 39 s
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Motocykl: Ryszard Dominator
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 11 godz 20 min 39 s
|
![]()
Podstawowe zalety: szybkoschnąca, świetnie wchłaniająca wodę, kosztuje grosze, zajmuje bardzo mało miejsca.
I dzięki tym zaletom może służyć jako: 1. ręcznik - wypróbowałam różne turystyczne wynalazki i żaden tak doskonale nie wchłaniał wody, ani tak szybko nie schnął 2. ściereczka kuchenna, myjka do naczyń 3. chustka na głowę 4. apaszka na szyję 5. bandaż 6. sznurek (pocięta na pasy) 7. filtr do klarowania nalewek 8. pokrowiec na poduszkę Zawsze na koniec pakowania, we wszystkie wolne przestrzenie upycham pieluchy i zawsze się przydają ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Bielsko - Biała
Motocykl: dr650se
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 44 s
|
![]()
Wkład jedwabny bardzo dobrze blokuje również przenikanie wszelkich lgnących do nas zwierzątek w przydrożnych przytuliskach, i jest znacznie bardziej przyjemny w wyższych temperaturach - lepiej przylepić się do jedwabiu, niż do plastiku. Ja biorę takie normalne mydło, nie za duże, żeby było lekkie, tyle że zaraz je gubię wraz z ręcznikiem
![]() Aha, nie zaobserwowałem aby jedwab jakoś specjalnie grzał, ale nie miałem mu tego za złe.
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kupimy małego dominka dla nowej Lejdiski | rambo | Lejdis | 42 | 11.05.2012 16:00 |