![]() |
|
Zastosowanie praktyczne Pytania i porady |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Międzyzdroje
Motocykl: CRF1000L
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 28 min 54 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Za dodatkową opłatą można wzbogacić soft mapy drogowe TomToma i wtedy mamy 2 w 1. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Nie do końca, w cenie dostajesz 3 licencje na program TwoNav i Land7(w wersji podstawowej). Jak podzielisz to na 3 kierowników czyli wychodzi po ok 80zł na łeb. Do przełknięcia
Kilka razy w roku jest promocja -50% (Walentynki, Boze Narodzenia itp) wtedy to już naprawdę okazja, 40 zł za bardzo dobry soft.
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Kraków
Motocykl: TA 650
Przebieg: mój?TA?
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 3 godz 28 min 42 s
|
![]() Cytat:
Ps. może niech moderator założy osobny temat i tam przeniesie posty nie dotyczące larka? Edit: już temat mam wyjaśniony dzięki gg Ostatnio edytowane przez miroslaw123 : 10.04.2012 o 15:02 Powód: nowe wiaodmości |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
W przez pierwsze chyba 30 dni jest w wersji pełnej, potem przechodzi do wersji podstawowej. Wersja podstawowa jest ubozsza m.in. o kalibracje map i tworzenie sladow. Glownie pracuje sie na trasach. Oczywiscie mozna kupic pełna wersje i tu licencja równiez przysługuje na 3 kompy.
Mozna tez w kazdej wersji importowac slady z Garmina, z MapSouruce, BaseCamp, GPSIES oraz innych i na odwrót.
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: Poznań/Złotów
Motocykl: CRF1000/CRF300
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 15 godz 57 min 55 s
|
![]()
a ta licencja za 80zł, na jaki okres czasu obowiązuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Licencja kosztuje 50 euro, jest bezterminowa ale przypisana do 3-ch urządzeń (moga być na różne platformy (Windows CE, Android, Windows na PC). Prawdopodonie licencji nie można przenieść na inny sprzęt. Dlatego pewnie od razu w dostaje sie możliwość instalacji na 3 urządzeniach. Można też rozszerzyć licencję na następne ( czwarte, piąte itd. ) urządzenie, za 20 euro za każde kolejne. Mapy topograficzne Polski w skali 1:10000 (te z Geoportalu) są za free.
Żeby było jasne, bo dostaje od Was sporo PW. W tej cenie ten program Wam nie zastąpi Automapy, czy innego oprogramowania do nawigacji drogowej . To świetny soft ale na off Oczywiście ze względu że lata to to po Windows CE mozecie mieć zarowno TwoNav i Automapę na tym samym urządzeniu. TwoNav również może sam z siebie nawigować po drogach (mapa taka jak w TomTom) ale wymaga to dodatkowej opłaty.
Louis, motocyklista niedoskonały. Ostatnio edytowane przez Louis : 07.04.2012 o 08:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Kraków
Motocykl: TA 650
Przebieg: mój?TA?
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 3 godz 28 min 42 s
|
![]()
Program wygląda naprawdę zachęcajaco...ale póki co, to czym można by zrobić konwersję plików *.tif (których jest trochę w sieci za free) na *.map by dało się to wykożystać pod Ozi, i czy jest jakaś granica wielkości pliku wgrywanego do larka?
Edit: mam tylko oziego na gps'a Edit: znalazłem Img2ozf ale nie jestem w stanie załadować żadnego pliku do konwersji... ech widzę że temat map rastrowych to ciężki kawałek chleba... Ostatnio edytowane przez miroslaw123 : 09.04.2012 o 13:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Garmin Oregon (Montana, 62, ... ) - oprogramowanie subiektywnie idealne | sowizdrzal | Zastosowanie praktyczne | 15 | 27.08.2013 11:14 |