|
![]() |
#1 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 4 tygodni 13 godz 26 min 23 s
|
![]()
Myku, jak w KTMie dopisza: Nie jezdzic dalej niz 200km od najblizszego KTMserwisu to napisales prawde
![]() 150 koni nie pomoze dojechac do domu na polamanej ramie ps. Plaku, silnik albo kiwaczka? Opcjonalnie sruby z polek
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 51 min 23 s
|
![]()
Tak sie zastanawiam,czy wy w ogole wiecie co piszecie?Skad te madrosci?Od kolegi,ktotemu cos sie zepsulo,bo chyba nie z wlasnego doswiadczenia.Watek o BMW,zaczal sie od zdjecie R1150 Rockster,ktorego mialem.Przejechalem nim 30 tys km,napakowany zawsze,a lekki nie jestem i nic mi nigdy nie peklo.Mysle,ze i 1190 mi nie peknie.Przestancie pisac tu takie brednie bo co watek to rece opadaja,a mlodzi czytaja i potem wierza wam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
Online: 0
|
![]()
To niby nic....
Ostatnio edytowane przez plaku : 09.08.2019 o 11:21 |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
![]()
Tak sie zastanawiam,czy wy w ogole wiecie co piszecie?Skad te madrosci?Od kolegi,ktotemu cos sie zepsulo,bo chyba nie z wlasnego doswiadczenia.Watek o BMW,zaczal sie od zdjecie R1150 Rockster,ktorego mialem.Przejechalem nim 30 tys km,napakowany zawsze,a lekki nie jestem i nic mi nigdy nie peklo.Mysle,ze i 1190 mi nie peknie.Przestancie pisac tu takie brednie bo co watek to rece opadaja,a mlodzi czytaja i potem wierza wam. Myku co Ty pierdolisz....http://advrider.com/forums/showthrea...page=80.....To chyba największy rynek tego szwabskiego badziewia ,mam podawac więcej......ps. co Cie tak rusza ta krytyka ..przecież pojechałeś tam tylko zarobić na samochód.
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ja mowilem o pl a nie com.Ale to tylko Jakis tam Kolo,ktoremu cos sie przytrafilo.Jednemu to,innemu tamto,a reszta jezdzi.A na Auto jeszcze nie zarobilem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
![]()
Myku przeca Ty fajny gość jesteś na prawde!....a zachowujesz się jak pozorant z tymi..''możliwościami'' myślisz że tu ludzi nie stać! tak! nie stać tylko o tym się nie mówi...a Ty! jedziesz kurwa.......przykre te Twoje komentarze.Nie ma u Ciebie Miłości
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Eeee.. tam.Stac nie stac ,nie interesuje mnie to.Ale jak czytam enty raz te brednie i to co watek to ta sama ekipa sie wymadrza,to rece opadaja.A co do milosci,to faktycznie jakos mi uleciala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
|
![]()
A to co to?
Ostatnio edytowane przez plaku : 09.08.2019 o 11:21 |
![]() |
![]() |
#9 |
Fazi przez Zet
|
![]()
Myku, jakbysmy tego nie wiedzieli tobysmy juz se kupili gownolit i rzezbili w nim. Zajebisty motur nie musi sie bronic kolorowymi prospektami i filmikami w stylu "jak go kupisz, tez bedziesz tak jezdzic".
Biale jest biale, czarne jest czarne a pomaranczowe jest do doopy. Na dobry motur mnie stac, a jakbym kupil nowy to warsztat i garaz obowiazkowo
![]() |
#10 |
Fazi przez Zet
|
![]()
O cuuurva, sie dupka temu kateemu rozwalila. Rozumialbym jakby to gejesowi sie stalo....
Pozatym tez bym sie bal takim wypastowanym LC8 wjechac w bloto, pewnie w ksiazce serwisowej to napisali. A w afryce zapomnieli ![]()
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Ostatnio edytowane przez fassi : 02.04.2015 o 22:23 |
![]() |
![]() |