![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
NO DOBRA BAMBUSY
zamówiłem 38 motadów ![]() do każdego z powyższej listy chętnych wysłałem ![]() majki nie dał znać i nie dostanie za karę komina. mam nadzieję, że opisałem wszystko ładnie i sprawnie nam cała kwestia pójdzie. gdyby coś nie było jasne piszcie na mojego maila office@motooiler.pl bo się tu śmietnik zrobi a forum coś się muli więc wolę swoją pocztę no i będę miał całe info w jednym miejscu. w razie niespodzianek moj tel: 669217137, mam w chacie dwumiesięcznego malucha więc po 19 nie dzwońcie proszę. podana kwota za całość 337PLN obejmuje tłumik motad venom, opaskę mocującą, db killer, pakowanie w styropianową wytłoczkę, karton dla każdego tłumika, karton zbiorczy po 10 /czyli 3 w sumie dla całej przesyłki/, transport UK -> Wrocław oraz po przepakowaniu transport do Waszych sadyb. WSZYSCY PŁACĄ TYLE SAMO dla porządku - jeśli ktoś odbierze osobiście we wro np Marp lub Stolek - dostanie ode mnie do łapki 25PLN bo nie wydam tego na poczcie na paczkę do danego delikwenta. Wystarczy akurat na żołądkową i colę ![]() pozdrawiam matjas
'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa Ostatnio edytowane przez matjas : 12.01.2010 o 23:48 |
![]() |
![]() |