|
|
|||||||
| Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#401 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2017
Miasto: Niepruszewo
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 4 dni 7 godz 19 min 15 s
|
|
|
|
|
|
|
#402 |
![]() |
dokladnie. niektorym sie wydaje, ze kazdy stary znaczek pocztowy czy moneta to skarb. z motoryzacja jest to samo: tylko unikaty maja realna wartosc
|
|
|
|
#403 |
|
Administrator
![]() |
Oczywiście macie rację , tylko nie do wszystkich to dociera stąd potem dziwne ceny za starocia ...i nie tylko
|
|
|
#404 | |
![]() |
Cytat:
W Chinach i Indiach bo to w ogromnej mierze intensywna, manualna, fizyczna praca czyli na zachodzie droga w uj. Nie mówię że innych rzeczy się khem nie optymalizuje
|
|
|
|
#405 |
![]() |
50km od mojej obory jest spora fabryka wiazek do wlasciwie wszystkich marek - robia to co kto zamowi. ostatnio Land Rover i Jaguar. ale ja jestem wschód wiec by sie zgadzalo
|
|
|
|
#406 | |
|
Administrator
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#407 |
![]() |
na upartego jest to osiagalne bo nadal wszystkie jej zlacza sa dostepne z okraglym wlacznie. tu mozna znalezc ich rysunki, zdjecia i symbole:
https://cycleterminal.com/ https://www.cycleterminal.com/motorc...onnectors.html moze byc problem ze zlaczem ECU i obsadkami zarowek zegarow
|
|
|
|
#408 | |
|
Administrator
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#409 |
|
Administrator
![]() |
Złącze wydrukować trzeba - mam nawet już wymodelowane to złącze.
Reszta jest standardowa - konektory.
|
|
|
#410 |
![]() |
fabryka jest w Polsce w miescie Jarosław, a strone wrzucilem jako latwy katalog do szukania złącz. czasem jej uzywam jak mam dziwne zlacze do kupienia. patrze po obrazkach i dostaje producenta i model z symbolem/numerem.
to pewnie to - stuletni jankesi o globalnym zasiegu. podobno typowy kołchoz jakich wiele na popapraciu ![]() jak zamowisz piecdziesiat wagonow wiazek do rd07a to moze sie rusza
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|