|
|
#21 |
![]() |
Dzięki Baza choć jeden szanuje to forum
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Stary wyjadacz
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: żywiec
Motocykl: RD07
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 tygodni 5 dni 8 godz 50 min 14 s
|
Ale ja nawet nie wiedziałem, że to jest jeden z tych tematów „zapalnych” w których się zaczyna gówno burza. Zobaczyłem temat, interesuję się tym moto, coś tam wiem, może więcej niż niektórzy akurat w tym temacie, więc napisałem.
Nie mieszajcie mnie proszę w forumowe wojenki😉 Nie mam na to czasu, sezon trwa trzeba cieszyć się każdą. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#23 |
![]() |
Oj Baza na żartach się nie znasz, jaki temat znów zapalny
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Administrator
![]() |
Ja tam może jutro jak szef wróci z wyjazdu albo zanim odwiezie go w poniedziałek to ciut go zeskanuje
Handbary za 180zl? - przedłużenie… ok, to honda stad ceny, ale jak kupisz to dostaniesz ode mnie prezent Może wieczorem coś zaprojektuje ![]() Nie miałem się czasu bawić z telefonem i licznikiem, ale tam chyba nie ma zbyt wiele. Brakuje uchwytu na jakiś telefon w innym miejscu niż na kierownicy. Gniazdo USB jest. Muszę doczytać, czy jakieś CarPlay lub android tam coś robi. Jakbym dał skan szyby do polskiej firmy looster to na bank przygotują szybko wysoką szybę. Dorabiali już wiele takich dziwnych szyb do moto. Szef jako dealer hondy dostał naprawdę dobrą cenę za wynajem tego moto, bez limitów. Ciekawy jestem jego wrażeń, właśnie jest w Bieszczadach i ciekawy jestem jego opinii po powrocie. Suma inteligencji ludzkiej jest stała tylko ludzi przybywa
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|