|
|
#1 |
|
Administrator
![]() |
Życie płata figle.
Wszelkie problemy tego roku chce zostawić za sobą, dokonać resetu, dokonać… Niestety właśnie te zawirowania sprawiły, że nie ukończyłem żadnej z Afryk aby móc palnąć poprawną motocyklową relację więc piszę to, co mogę a jednocześnie jeszcze bardziej utwierdzając się w przekonaniu, że jest to miejsce, ten kraj, który bardzo chętnie nazwałbym domem. ![]() Zaczęło się niewinnie, rezerwacja na ostatnią chwilę wszystkiego bowiem nic nie było pewnego… Ani Miss Excel nie wiedziała czy będzie miała przedłużoną umowę, ani ja czy wypłata będzie na czas… tak… Ten rok jest w ogóle pokręcony, totalnie dlatego ten urlop to nie plażing czy smażing ale bardziej ucieczka od wszystkiego co zabiera radość. Tak więc niech się ta historia napisze każdym dniem, każdym nowym oddechem z dala od wielkomiejskiego zgiełku czy tego mojego zadupia. Po prostu uciec, aby móc naładować baterie do dalszego działania. ![]() Po drodze taki widok zaczął już koić nerwy. ![]() Dolecieliśmy Odbiór samochodu i jazda. Po drodze tym razem przez Budve obowiązkowy punkt ![]() Bar Panorama czy jakoś tak Trasa Budva -Tivat szybka, prawie ukończona więc sprawnie poszło. Dzień pierwszy się nie zakończył jeszcze ale chyba już potrzebuje na bieżąco pisać, co przyjdzie na język Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|