Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Wszystko co chciałbyś wiedzieć o motocyklach innych niż AT > Husqvarna 701

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary Wczoraj, 08:14   #31
ramires
Administrator

ramires's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
ramires ma wyłączoną reputację
Online: 2 miesiące 6 godz 2 min 48 s
Domyślnie

Słuchajcie.
Forum to wolność wypowiedzi.
Forum motocyklowe to najczęściej zbiór indywidualistów, którzy mają swoje poglądy.
To jest niezaprzeczalny fakt.

Kultura wypowiedzi jednakże jest czymś co powinno zawsze stać ponad wszelkie podziały.
Wszyscy mamy dosyć, jak docierają do nas jakieś informacje, że nasz "kochany" (nie)rząd znowu czymś chce nas dojechać. Kolejny raz powtórzę, że to forum motocyklowe a nie grupa dyskusyjna o ludzkich preferencjach.

Posty personalne, wycieczki po innych, czy też po prostu chamstwo będzie piętnowane.
Dlaczego określone jednostki po prostu nie potrafią trzymać języka za zębami, tylko notorycznie muszą kłapać jęzorem tylko po to, aby im się ulało i była kolejna zadyma.

Może niektórych przerasta na obecną chwilę poruszanie się pośród innych ludzi, którzy mają wspólną pasję jaką są motocykle - myślę, że taka osoba dobrowolnie i z własnej woli powinna iść na jakiś "forumowy" urlop, wyjeździła się, uratowała kotka z drzewa czy zrobiła coś, co pozwoli tej osobie wrócić i wypowiadać się na kulturalnym poziomie a nie sączyć jad i złośliwe docinki pod postami innych.

Kolejny raz zachowanie poniżej deklarowanego wieku, jakby pesel rósł, ale wprost proporocjonalnie zanikał poziom inteligencji społecznej...

...okręt mój płynie dalej... gdzieś tam...
ramires jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania