|
|
#62 |
|
Zakonserwowany
![]() |
Pytanie miałbym, zięciu mnie dopytuję o 890 a ja nic nie wiem. Chciałby kupić motorek z 2021 roku z przebiegiem 12 tys/km od swojego kumpla, który przesiadł się na inny. Minęło trochę czasu od ostatnich postów, wyszły jakieś nowe kwiatki ?
|
|
|
#63 |
![]() |
Nie wiem jak obecnie - na poziomie czerwca 2025 przymierzałem się do zakupu nowego motocykla w stylu adwęczur i objechałem wszystko co miało 21 z przodu za wyjątkiem Triumpha.
890 wypadł w porównaniu najlepiej i wówczas była bardzo dobra oferta na 890advR 2024, finansowanie, gwarancja - cuda na kiju bo był to top gunwa w jakie wpuścili ktma jego włodarze. Siadłem do lektury internetu i w jeden wieczór się wyleczyłem: pobór oleju, wałki rozrządu i dźwigienki, w teorii bezdetkowe koła są dętkowe bo kształt obręczy powoduje że nie tworzy się dobre uszczelnienie, kłopoty ze screenem, kłopoty z elektryką rozmaite, kłopoty z QS. Jak jedzie jedzie w chuj dobrze ale nie znasz dnia ani godziny i nie wiesz jaki motocykl tak naprawdę kupisz bo rozstrzał jakościowy jest od poniedziałku do piątku - weź wybierz. Sztuka testowa w Intermotors miała założonego absolutnie pustego akrapa /w ASO! No przypał jak chuj/ ale wywnioskowałem że miało to maskować napierdxxx silnika bo faktycznie tłukło się to jak nieszczęście. Porzuciłem ten pomysł i wziąłem nowe t7. Mniej romantycznie i jakże przyziemnie ale jeżdżę bez leku kiedy coś pierdolnie. Wychodzi że nie stać mnie na KTM. Jako offset od mojej paplaniny jest na pewno sporo ludzi co tym jeżdżą i jest wszystko super. Mało to pali, dobry zasięg, wygodna kanapa i seryjna owiewka nie urywa łba jak w t7. To ci co trafili sztukę ze środy
|
|
|
#64 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Online: 3 miesiące 1 tydzień 5 dni 3 godz 34 min 55 s
|
Adam, sprzedawałem KTM i sam prywatnie kupiłem sobie 890R.
Jak dla mnie nie ma obecnie lepszego motocykla Adventure na rynku. Są tylko tańsze. Ale to nie dla każdego. Jeśli chcesz więcej info dzwoń
|
|
|
#65 |
|
Zakonserwowany
![]() |
Lucky Luke podeślij telefon na
.
|