|
|
|||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#41 | |
|
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 10 miesiące 4 dni 1 godz 25 min 5 s
|
Cytat:
Słuchacze pytają: Czy to prawda, że w Moskwie na Placu Czerwonym rozdają samochody? Radio Erewań odpowiada: Tak, to prawda, ale nie w Moskwie, tylko w Leningradzie, nie na Placu Czerwonym, tylko koło Dworca Warszawskiego, nie samochody, tylko rowery, i nie rozdają, tylko kradną.
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
arbozeniak
![]() Zarejestrowany: Jul 2023
Motocykl: xd
Online: 4 tygodni 13 godz 9 min 50 s
|
I jeszcze ten tekst, że pilot w stabilnym stanie.
Zdrowy ale stabilny czy krytyczny ale stabilny? Oj, Consi, Consi. Z Twojego posta to wynika, że amerykański F-35 nie został trafiony, tylko zbombardował Teheran i bezpiecznie wrócił do bazy. W dodatku na Alasce. W dodatku via Kuba gdzie rozdupcył Castro.
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Ajde Jano
|
Oj Arbo Arbo, wypisujesz że zestrzelony wyrzutnią domowej roboty, że Amerykanie potwierdzili zestrzelenie i podajesz źródło które mówi coś całkiem innego. No to jak to jest ?
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
|
|
|
|
#44 |
|
arbozeniak
|
Kolejny, co nie umie czytać.
"niemalże domowej roboty". Tzn. niespecjalnie jakoś zaawansowanej technicznie w stylu kosmicznym jak wspomniany F-35. A nie potwierdzili? "The US military confirmed an F-35 had to make an emergency landing" A nie, sorry, pewnie wpadł do Makdrajwa. Może siku go przycisło. |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Ajde Jano
|
Cytat:
Co potwierdzili ? Zestrzelenie ? Bo powinni napisać że potwierdzają zestrzelenie a nie jak na obrazku potwierdzają trafienie i awaryjne lądowanie. Jakim cudem dopatrzyłeś się tam potwierdzenia zestrzelenia ?
|
|
|
|
|
|
#46 |
![]() |
Pytałem Rebe Herringa u mnie co mieszka w szparze między kubłem z bielizną i koło pralki i pytam go ja rozumiesz : - Rebe! Szamolot żeszczelili z procy mówią w karczmie ale że wylądował ponoć, Rebe świat się kończy!! Rebe, jak jest faktycznie?
I on popatrzył na mnie, weźrzał w moje oczy z bliska, aż poczułem zapach zupy z ubiegłorocznych kartofli i chyba brudnych skarpet, westchnął tylko głęboko i powiedział patrząc przeze mnie jak przez powietrze: - Jest jak jest.
|
|
|
#47 |
|
arbozeniak
|
No, masz rację.
Ameryka najlepsza! Zaraz po Izraelu. Miał być niewykrywalny, niezestrzeliwalny, nieosiągalny. A jednak. |
|
|
|
|
|
#48 |
|
arbozeniak
|
Po ataku USraela na Natanz, Iran odpowiedział atakiem na Dimona.
Jak ktoś nie wie, co się znajduje w obu tych lokalizacjach, to niech się teraz zacznie poważnie martwić. |
|
|
|
|
|
#49 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2019
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 tydzień 2 dni 22 godz 22 min 20 s
|
Bardziej ciekawe jest to, że kary za publikacje filmów z uderzeń Iranu i praktycznie zero takich filmów lub AI, a tymczasem po uderzeniu w Dimone mamy filmy z kilku ujęć hulające po sieci, chyba jakaś podkładka dla społeczności USA i tych co chca ratować irańskie kobiety, że Izrael walczy w słusznej sprawie.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|