![]() |
#21 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2012
Miasto: mazowieckie
Motocykl: TA600, NT650V
![]() Online: 1 miesiąc 16 godz 34 min 45 s
|
![]()
Na 100% wina opony
![]() ![]() Gratuluję zakupu i dzięki za ciekawy opis wrażeń. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Chwałowice/Wrocław
Motocykl: RD07
Przebieg: 99 000
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 14 godz 31 min 26 s
|
![]()
Super opis !
Też kupie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() |
![]()
to jeszcze dla tenerkowiczów jeśli można - zrobiłem dzisiaj 100km z tą miniowiewką i ona zostaje póki nie wymyślę czegoś do tej wysokiej/szerokiej GiVi.
jest BARDZO dobrze - lekki świst wiatru, żadnych turbulencji, do 110 jedzie się bardzo dobrze - pchnąłem 120-130-140 i zaczyna wtedy już cisnąć wiatr na korpus znacząco ale wciąż jest 'gładko'. nie umiem chyba tego zrobić /?/ ale jak ktoś chce to może mógłbym ten szablon jakoś zeskanować i może ktoś skorzysta. przeciąć na pół i skan na dwóch A4 do sklejenia? nie będę zmieniał nic w tym temacie narazie - pozbyłem się tego cholernego hałasu. oczywiście owady itp wszystkie moje no ale coś za coś. niestety nie umiem tego wstawić w pionie. na kompie wyświetla się poprawnie.
![]() |
#24 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: P-ń
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 13 godz 45 min 15 s
|
![]()
Dokładnie taką wysokość daje opuszczenie fabrycznej szyby na adapterach nice cnc. Poprzeczka ledwo wystaje ponad szybę. A świst u mnie generowany był przez powietrze lecące pod lampą, między lagami. Kawałek plastiku w miejscu mocowania wyokiego błotnika załatwił sprawę definitywnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 6 dni 4 godz 57 min 47 s
|
![]()
Nasz motocykl spala ostatnio 4,7
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
![]() |
![]()
Jest dobrze, bo jak się stuknie w fotkę to powiększenie wyświetla w pionie. Nie ruszam bo nie chcę spitolić. Ps. Fachowa robota jak zawsze.
![]()
![]() |
#28 |
Odrzuca kule
![]() |
![]()
Te starsze tenerki jeszcze miały taką cechę, że po prawym paciaku motor lądował na kominie i zwykle wyginał tylny uchwyt. Potem komin wadził o wahacz.
Także ktoś dorabiał takie fikuśne kolanko, które przesuwało komin wyżej i pod ten tylny uchwyt. Nic nie trzeba grzebać w kompie, bo nie tniemy komina, kata i lambdy. Nie wiem, czy ten pJękny akrap da radę tak odsadzić do wewnątrz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() |
![]()
Jeśli będę dźwigał komin to pójdzie jakiś z allegro - resztę wyspawam. Narazie po prostu nie mam czasu.
Mam bagażniki pod kufry - bardzo solidne - gdyby coś tfutfu to one przejmą strzał. Garbatyale wtedylampa świeci przez owiewkę? Od dołu dmucha - to fakt - ale myślę nad wysokim błotnikiem trochę. Dla widoku głównie - niemniej tam na dolną półkę da się coś wsadzić tak czy siak.
![]() |
#30 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: P-ń
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 13 godz 45 min 15 s
|
![]()
Nie rozumiem gdzie lampa przez owiewkę świeci. Wrzucę Ci foto jak tylko złapie trochę lepsze internety. Jak będziesz zakładał wysoki błotnikk to załóż tez krótki tylny, jak wsadziłem tylko wysoki to chłodnica zaklejona w moment. Wszystko z koła leci.
![]() Ostatnio edytowane przez garbaty : Dzisiaj o 09:27 |
![]() |
![]() |