![]() |
#27 |
![]() |
![]()
Jest pięknie i inaczej tamuj. Zazdroszczę wycieczki - to ponad wszystko.
Co do upadku turystyki tam to dzieliłbym to na dwoje minimum. Spędziłem sporo czasu rozmawiając z nie do końca głupimi tambylcami nt propagacji wiadomości przez ocean w obydwu kierunkach i to co wiemy naprawdę jest różne od tego co jest. Zaś z drugiej strony ilość obywateli USA którzy z uwielbieniem jeżdżą na narty Do Europy z całym swoim sprzętem ryje łeb i to mowa o ludziach z Massachusetts gdzie dobre kurorty i śnieg są max 3h od Bostonu. To są samoloty wypchane nartami ![]() A ja obecnie jeździmy my ? Europejczycy ? Tego nie dowiemy się z oficjalnych statystyk. Bank.
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
"SZCZĘŚCIA w nieSZCZĘŚCIU" czyli Przygody na trasie... | motoMAUROxrv | Kwestie różne, ale podróżne. | 88 | 06.12.2019 12:21 |
Byłem w mieście na eL, czyli Lwów znów. | CeloFan | Trochę dalej | 8 | 29.04.2019 19:57 |
Silk Road Adventure - czyli Jedwabnym Szlakiem 2014 | Yanus | Przygotowania do wyjazdów | 5 | 20.01.2014 18:41 |
Znów zmiana, czyli poszukiwania miodu w dupie | Vertus72 | Inne - dyskusja ogólna | 62 | 07.11.2013 12:36 |