![]() |
|
Układ elektryczny i zapłonowy Montaż, demontaż oraz kontrola elementów jak: alternator, akumulator, regulator napięcia, CDI, okablowanie, światła, bezpieczniki, przełączniki, światła stopu, czujnik nóżki bocznej, wiatraki, klaksony, tripmastery, kontrolki, rozruszniki i kierunkowskazy. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#17 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 godz 5 min 24 s
|
![]()
Ja mam tak od roku w mojej Afryce 2020r. Dojeżdżając do ronda redukuje bieg i na wciśnięty sprzęgle gaśnie. Wszystko jest ok na monitorze odpala odrazu. Zauważyłem że tak robi kiedy lekko odkręcam manetke na luzie żeby jej obrotów dodać, dodatkowo słychać jak by lekko się dławiła podczas odkręcania manetki. Serwis wini nowe światła które sam zamontowałem ale działo się już tak wcześniej więc nie mam pojęcia co może być przyczyną.
|
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
prośba o opinię techniczną, honda RD02 zgasła w trakcie jazdy | marizaga | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 8 | 23.09.2013 23:36 |
Wizualizacja prędkości podczas jazdy | sizyrk | Układ elektryczny i zapłonowy | 18 | 13.03.2013 20:59 |
gasnie podczas jazdy | temek | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 5 | 08.06.2011 17:39 |
Gaśnie podczas jazdy w deszczu | klanol | Układ elektryczny i zapłonowy | 16 | 07.05.2010 21:55 |