![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Dzięki, w kwestiach zaciskarek to wiem już co i jak. Ja jednak stosuję czasem swoje patenty, i tak np kable 1mm pojedyncze zaciskam tak - przy czym odisolowana część jest podwinięta i idzie także pod tą część która zwykle zaciska samą izolację. Chodzi o to że nawet przy mocnym zaciśnięciu cienki kabel nie jest solidnie dociśnięty w większym konektorze. Z lutowaniem tego - różnie. Np. jak mam 4 kable do jednego konektora 6,3 to w ogóle tego nie zaciskam tylko solidnie lutuję. Więcej zabawy ale jakoś taka pewność większa. Ze sztywnieniem przewodów - tak, to istotna sprawa, zależy też od czasu grzania (krócej lepiej)
![]() Wróćmy jednak do tematu przewodniego... ![]() Tadzik, Vidon - poooszło, nadane w paczkomacie. Koledzy którzy dziś otrzymają będę wdzięczny za info czy pierdolniczki się podobają ![]() Z edycji 1 zostały mi do zrobienia 3 szt: - CzarnyEZG - marekox TCP - Bałtrok (wysyłka zgodnie z prośbą po 15.02) Pozdrawiam zimny Ostatnio edytowane przez zimny : 10.02.2023 o 11:58 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
obroty na ssaniu jak jest zimny silnik | R2D2 | Uklad paliwowy i wydechowy | 14 | 07.04.2009 16:58 |