![]() |
#11 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
LAMPKI ZDEMONTOWANE!
![]() Mam nadzieję że to koniec tematu który się przez moje nieumyślne pytanie wygenerował ![]() BTW od lat jeżdżę w białych kaskach. Ale bardziej po to żeby się nie dogrzewał na słońcu w korku. Teraz to akurat nawet pasuje mi do kolorystyki motocykla. ----------- Przy okazji - z dzisiejszej jazdy do pracy zauważyłem ciekawy bajer. Myślałem że psuje się podświetlenie zegarów - bo jakoś czasem było a czasem nie, wcześnie rano jechałem. Co się okazało - pod guzikiem do kasowania dziennego przebiegu jest czujnik światła. Jak się go zasłoni (czyt. jest zmierzch czy ciemno) włącza się podświetlenie zegarów, odsłoniłem - wyłącza się. Ciekawe odkrycie - zastanawiam się czy jest to jakoś do wykorzystania, zaprogramowania przy lampie LED z DRL. Tzn. żeby było tak jak w aucie z czujnikiem zmierchu w szybie - w dzień mi się świecą Ledy dzienne a gdy szarówka, zmierzch, noc - same przełączają się na mijania. Da się to tak w tym motocyklu zaprogramować przy lampie full led z DRL? Pozdr zimny Ostatnio edytowane przez zimny : 05.07.2022 o 09:55 Powód: uzupełnienie |
![]() |
![]() |