Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Wszystko co chciałbyś wiedzieć o motocyklach innych niż AT > KTM

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 23.08.2021, 13:24   #11
Dubel
Gość

Online: 0
Domyślnie

Cytat:
Napisał Baza Zobacz post
Ktm’y jak zaobserwowałem może i nie są bardziej awaryjne. Ale potrzebują dwa razy większej uwagi serwisowej niż japońska brać. I nie wybaczają tak jak w/w żadnych zaniedbań. Ale ta granica pomiędzy Japonia a katami już się chyba mocno zaciera. Ja np. W NAT po umyciu poświęciłem błąd ABS spłynąłem już 100zl za diagnozę ze jest błąd tylniego czujnika ale sam czujnik jest dobry. I po kompie nie da się stwierdzić nic tak że grubsza robota po umyciu sprzęta który to niby został stworzony by brodzić po bak w rzece np. Same problemy z tymi nowymi hadrami.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zgodzę się, potrzebują większej uwagi serwisowej, jednak warto też zauważyć że klientem docelowym ktm jest użytkownik o innych wymaganiach i motocykle te są przeważnie eksploatowane w inny sposób i innych warunkach co przyspiesza ich eksploatację i mnoży negatywne opinie.
  Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania