![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Skąd te nerwy w 3 minucie? Elegancka droga panie
![]() 4:20, nie ma się co dziwić i krytykować, bo... Gdy ktoś wyznaczał ślad to pewnie byla droga wyjeżdzona przez traktory. Później ktoś to zaorał i wyrosły plony. Po to mamy mapy by znaleźć objazd i tyle. Gdy byłem latem ba BY to między polami były piękne, bardzo długie drogi. Na jesieni te drogi poznikały miejscami bo pola tam są naprawdę jebutne i nikomu się pługa podnosić nie chce. Na wiosę przejedzie parę razy sprzęt i droga będzie znowu. Co do prywatnej posesji, kiedyś wyznaczałem trasę z pomocą mapy, a na miejscu okazało się że nagle jest brama, ogrodzona duża działka. Już miałem zawracać jak pojawił się facet który wyjaśnił że owszem droga była, ale teraz to teren prywatny i ogrodzony, a zdjęcia satelitarne maja już parę lat. Otworzył mi bramę i puścił przez działke ku uciesze dzieciaków ![]() Myślę że taki tryb jazdy to przygoda, i fajnie że nie wygląda jak wycieczka wykupiona w biurze podróży. Polecam spróbować kiedyś pojeździć też takie trasy z roadbookiem, nawet papierowym najprostrzym. Gubienie się i znajdowanie drogi - okazja by zobaczyć coś czego by się normalnie nie zobaczyło ![]() Co co piasku to tylko kwestia wprawy i techniki. |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
TET Polska - cześć północna na trzy afryki | StrzeLuk | Polska | 30 | 10.07.2020 21:51 |
TET Polska - cześć wschodnia na dwie afryki | StrzeLuk | Polska | 21 | 05.05.2020 11:54 |
Ściana wschodnia | NUROFEN | Umawianie i propozycje wyjazdów | 12 | 27.05.2017 08:19 |
Ściana wschodnia | rArek | Polska | 20 | 22.08.2014 21:11 |
Propozycja enduro-wyprawy Polska-Słowacja(Koszyce)-Rumunia(Bukareszt)-Ukraina(Odessa)-Lwów-Polska ok.2700km | Hipolit | Umawianie i propozycje wyjazdów | 118 | 23.02.2012 21:05 |