![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 36 min 12 s
|
![]()
DOKŁADNIE - dzisiaj z synem zrobiłem sobie małe latanie po okolicznych górkach na obrzeżach magurskiego /las prywatny więc ... nie doszukiwać się ekozbrodni/ i na stromych zjazdach z większymi kamordolami, ta poduszka zbyt "podnosi" przenosząc nadmiernie ciężar na przód, przez co ręce mam jak Papaj ale do opanowania więc puki co zostanie. Jest pierwsze uszkodzenie !! Moje gacie - te podnóżki do wyjeb... i albo tak jak piszesz Pivoty albo uj wie coś wymyśle, ich wąski rozstaw i stosunkowo wysokie miejsce montażu przy dodatkowo nieprzemyślanym moim zdaniem a w zasadzie braku zabezpieczeniu kolektora w miejscu łączenia z rurą wydechu /który nagrzewa się podobnie jak wydech bardzo mocno szczególnie przy obecnej temp. otoczenia - coś tam przy okazji zmiany wydechu pewnie wystrugam/ doprowadziło do przypalenia galotów. Wrażenia z samej jazdy bardzo pozytywne, masa do ogarnięcia nawet w cięższym terenie, zawieszenia na przyzwoitym poziomie choć przód kilka razy protestował ale miał prawo szczególnie, że jeszcze przed serwisem. Ogólnie nadal duży banan choć gaci szkoda ...
![]() ![]() Ps. Podwyższenie kiery w X-xie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ramy nie ruszam - broń Cie Panie Boże a kufry już wystawiłem celem spieniężenia, zresztą jak ktoś bardzo chce to znaczki w komplecie z nimi sprzedam ![]() Ps II. Sprawdziłem na szybko cenę Pivotów i chyba poszukam chińskich zamienników ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Pawel_z_Jasla : 08.08.2020 o 17:20 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Projekt Challenge | myku | Inne - dyskusja ogólna | 273 | 11.06.2020 16:16 |
BMW GS Motocykl Challenge Nowa Dęba 29-30.08.09 | Mrwa22 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 27.08.2009 08:51 |
12-14 września - Bytom - BMW GS Motocykl Challenge | ramires | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 26 | 21.09.2008 08:58 |