![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 | |
880220111
![]() Zarejestrowany: Feb 2011
Miasto: Malawa k/Rzeszowa
Motocykl: XR 250R,XR 650R
![]() Online: 3 tygodni 16 godz 39 min 35 s
|
![]() Cytat:
Nie oślepiają a linia odcięcia światła jest tak sama jak w tradycyjnej.. Co do homologacji zdania nie zmieniam ,co innego atest Ktoś kto kupi zarówki za 12 dolarów ... szkoda sie dziwić że oślepiają..czasem trzeba kupić kilka zestawów by trafić na odpowiednie a to kosztuje.. Sam je testowałem i nie oślepiają ma je wiele osób a kilka lat użytkowania i brak mrugających jadących z przeciwka tylko to potwierdza(jakąs wiedzę mam i doświadczenie) A cała rozmowa o homologacji w dobie czasów gdzie diagnosta na przeglądzie ogranicza sie do sprawdzenia nr vin i hamulców a lamp nie sprawdza ani ich ustawienia... to tak bezsensu.. nie namawiam każdy odpowiedzialny za siebie.. a rozmawiając o świeczkach to namierzyłem kompletny soczewkowy projektor laserowy z automatycznym poziomowaniem wiązki światła do zadanych wartości.. ![]() A co do latania to latałem i samolotem z garażu i wiatrakowcem home made ![]()
Honda XR-oholik ![]() https://www.facebook.com/Team-XR-Pol...4380265706363/ Ostatnio edytowane przez motomax : 29.04.2020 o 10:39 |
|
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
przygasajace swiatla oraz podswietlenie zegarow | dexterek | Układ elektryczny i zapłonowy | 11 | 26.08.2014 17:46 |