![]() |
#11 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 3 godz 2 min 0
|
![]()
Bliżej nieznane, volumen 1. Wyprawa aby zobaczyć w realu deskę ogrodową w Dąbrowie Tarnowskiej. Z czego słynie Dąbrowa Tarnowska, zapewne z chrzanu, cudze chwalicie a swego nie znacie. No ale miało być o betonie, no więc betonu nie zobaczyłem ale jak już tam byłem to z powrotem do mamy na wieś wybrałem się okrężną drogą . Kierunek Dunajec, to był dobry pomysł, drogi okazały się byc kręte i wąskie . Trafiam na pierwszy prom
i już wiem że będzie to pomysł na trzy promy. Prom numer dwa wracamy z powrotem na prawy brzeg Dunajca . Bocznymi drogami kieruję się , tak mi się wydaje w kierunku Opatowca aby piękną klamrą spiąć promem który przepływa zarówno przez Dunajec jak i Wisłę. No ale coś mi się w głowie popierdoliło sie i w rejonie Ujścia Jezuickiego pojechałem na Borusową a to droga na Nowy Korczyn. Niestety prom mi zamknęli i musiałem zredukować plan do dwóch promów w pół godziny a miało być trzy. Powrót klasycznie po mostach niestety, jeszcze w Szczucinie dwa w jednym , zdjęcie licznika i zakup piwa .
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |