Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Wszystko co chciałbyś wiedzieć o motocyklach innych niż AT > Inne - dyskusja ogólna

Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 15.04.2020, 09:03   #11
Baza
Stary wyjadacz

Baza's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: żywiec
Motocykl: RD07
Galeria: Zdjęcia
Baza jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 tygodni 1 dzień 19 godz 18 min 13 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Adagiio Zobacz post
O Guzzi niewiele wiem. W IT marka jest tak samo egzotyczna jak u nas, ojciec ma, ale przejeżdża kilkaset km rocznie żeby nie zardzewiał silnik. Kolega posiada Griso 1200, ale to raczej ze względu na sentyment. Nie przypominam sobie żeby miał z nim jakieś problemy. Parę lat już jeździ i kupił nowego, ale to nie jest jego jedyny motorek i używa sporadycznie. Jeśli Ci zależy na opinii to zdzwonię i pogadam.
O Ducati coś więcej wiem, przez lata przewinęło się ich trochę u mnie i jest jeszcze jeden, który bardzo chciałbym kiedyś kupić. Zadowolony jestem z Multistrady 1100 i 999, ale w moim przypadku to też są śladowe przebiegi w sezonie. Kiedyś priorytetem były enduraki, teraz też bardziej rower niż motory. Raz w roku gdzieś na tydzień wyskoczę w góry na przejażdżkę i kilka łikendu po okolicy na Multi. 999 mam w Romie i tak samo słabo z jazdą, na co dzień używam skuter.

Jeśli przy ostatnim spotkaniu z przyjacielem nie daliście sobie po strzale to bardzo bym prosił o telefon jeśli coś o tych motocyklach wie. W pl informacji o gutkach jak na lekarstwo. Forum guzziklub sprawdzałem wczoraj. Ruch zerowy.
O moto guzzi nie wiem nic. Nie wiem czy faktycznie taki diabeł straszny z silnikami 4V, czy starsze lepsze. Było by super a i na forum zostanie dla potomnych.
Co do ducati. Napewno łatwiej byłoby coś znaleźć. Muszę jeszcze dowiedzieć się czy w okolicy jest ktoś kto to serwisuje. I przedewszystkim muszę gdzieś podjechać jak się świat uspokoi i przysiąść. W Gliwicach znalazłem s2r 1000 czy gabarytowo różni się od s4r?
Czy s2r jest dużo gorszy? Bo tego kilka idzie znaleźć.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Baza jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania