![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2014
Miasto: Mała Polska
Motocykl: RD07a
Przebieg: 41214
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 6 dni 1 godz 28 min 6 s
|
![]()
Witajcie,
czy dziś było mocno jeżdżone czy wczoraj mocno pite? W zasadzie obie opcje są niezłe. Ale lecimy. ![]() ![]() Dużo, dużo zdradliwych liści. ![]() Coraz bardzie aplikacja Locus mi się podoba. Wreszcie odkrywam ścieżki, których nigdy bym nie odkrył. ![]() Tam za drzewami Dunajec... ![]() Tak, trochę koło Dunajca się pokręciłem. ![]() Ale jednak skończyłem Beskidem Niskim... ![]() I teraz pojawia się zasadnicze pytanie. Najpierw stwierdzenie, później pytanie. Heidenau Scout nie robi na błocie. A co robi na błocie? Mirmił pisał: Dla tych, co jezdza po terenie Przod D952 lub motoz Tyl C02 Asfalt Przod Tourance tyl Tourance Na wyprawe 50/50 Heidenau K60 Mitas 07 TKC No i oczywiscie uniwersalny terenowy niesmiertelny zestaw afrykanski TKC+E09 Pytanie jest następujące: czy dalej E09 jest super czy jest coś bardziej super? Koniec transmisji. Do następnego...
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wyprawa po klepki Czałczescu, czyli Rumunia, czyli jak ty się dziecko nie boisz?! | zaczekaj | Trochę dalej | 151 | 07.06.2015 19:33 |
Łuny w Bieszczadach - czyli w 3 godziny śladem książki | czosnek | Polska | 12 | 14.04.2010 10:44 |