![]() |
#19 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 8 min 6 s
|
![]()
Temat już wstępnie poruszyłem w salonie i miał z nim ktoś pogadać...czy pogadał nie wiem... Teraz jak znam wszystkie szczegóły z moim przypadkiem to rozważę dalsze postępowanie...o ile będę miał chęć i siły do tego...
Co do stuków to miałem wyraźny luz na górnym mocowaniu amora - tulejka w silentbloku ma większą średnicę niż śruba (10,5->10mm) i to pracowało. Zakładam, że albo był za mały moment dokręcenia (powinno być 54Nm) albo coś było źle złożone. Wyjąłem amor, obejrzałem go, wsadziłem na miejsce i luz zniknął. Czy to koniec stuków z tyłu sprawdzę za jakąś godzinę...wyskoczę się szybko przejechać po dziurach...sam jestem ciekaw...a nie mam teraz czasu na większy testy. Pomimo wszystko powtarzam, że CRFa to zacny sprzęt i porządnie zrobiony - nie ma śladów zużycia w tylnym zawiasie, mimo tego co było źle poskładane. ![]()
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Ciekawostka: Trail Tech Voyager - uniwersalny licznik (jak Acewell) z GPSem i obsługą śladów | fxrider | Hardware | 7 | 29.09.2017 19:25 |
zawias w BIG-u modyfikacja | ex1 | Inne - dyskusja ogólna | 13 | 19.02.2014 21:31 |
Zawias z LC8 w Afri | KML | Rama, zawieszenia, napęd | 23 | 02.07.2008 15:43 |