![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: białystok
Motocykl: ktm 640 adventure
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 1 dzień 18 godz 35 s
|
![]()
Krzywdzace dla spolecznosci byloby niepublikowanie, lub publikowanie z duzym opoznieniem, wiec trzeba dzialac zanim font goracy na rozgrzanym monitorze wygasnie... Forma moze i nietypowa, ale szczegolowosc opisu i zgodnosc z faktami najwyzszej proby.
Biuro Turystyki Nieodpowiedzialnej: Stasimon. W Bazie. Dyrektor Parku Narodowego, dr Honzik, Bebeto Traba w wersji dottore Polacco, Maurycy ze wrzodem. DPN: Już wieczór, mamy pozycję ekspedycji? dr Honzik: Kosmos pokauje, że na hali pod Gołębią Szyją. DPN: Muszą zejść niżej! Pasterze już wiedzą i wysylają sygnały świetlne. dr Honzik: Jednak zostają z powodu Rannego. DPN: Jego ranyy na pewno w nocy zwabią niedźwiedzie! Musimy ruszyć rankiem! dottore Polacco: Czemu nie teraz? DPN: Osły śpią. Żadna siła ich w góry nie wyciągnie. dottore Polacco: Ale jestem ja! DPN: Jest pan osłem? Konsternacja. DPN: Więc postanowione... Ruszamy o świcie! dr Honzik: Ja zabepieczam wrzód Maurycego, by sie nie rozlał. Chór Bebeto Trąby: Fiu, fiu, fiu... Hala pod Gołębią Szyją. Bartek Grąbczewski - strasznie stary wnuk Bronisława Grąbczewskiego ARCY Szpiega. Ranny - znany pod pseudonimem Mister Bąbel. Ryba Karp - właściciel pustej flaszki po cytrynówce. Cichy - nie głośny. Dariusz ludzki - Dariusz z ludzką twarzą jeszcze. BG: Odebrałem sygnał z Bazy, że w okolicy z 1000 albo i trzy niedźwiedzi. RK: A nie wiedzą tego od nas? BG: Ja żadnego nie widzę. Cichy: Bo ciemno jest. Dariusz l: Swiatełka widzę... Chyba morsem nadają. RK: Skąd wiesz, ze morsem? Dariusz l: Mieszkam nad morzem. Nadają: NIE SCHODŹCIE NIŻEJ.STOP. BY NIE ŚCIĄGNAĆ NIEDŹWIEDZI DO NAS.STOP. JESTEŚCIE WRZODEM NA NASZYCH TYŁKACH.STOP.PASTERZE.STOP. Pozdrawiają nas. Na uboczu: Cichy, BG, RK. Cichy: Musimy podjąć decyzję. RK: Dokładnie. Kogoś wyznaczamy na wabika. Proponuję Rannego lub Dariusza ludzkiego, który od dawna jest osłem. Cichy: Bezpieczniej obu naraz. BG: Przyklepane. Chór niedźwiedzi mruczy: : |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
20-22.07 Rajd szlakiem VI Wileńskiej Brygady AK | Barył | Umawianie i propozycje wyjazdów | 1 | 12.07.2012 22:54 |
UKRAINA 16,17,18 września szlakiem szuter party | korba | Umawianie i propozycje wyjazdów | 4 | 19.09.2011 16:53 |
Rajd Szlakiem gen. Andersa | zbyszek_africa | Trochę dalej | 92 | 27.03.2011 00:00 |
Ukraina - misja i rajd szlakiem polskich zamków | diverek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 22 | 17.04.2010 22:08 |