![]() |
#11 |
Połamany
![]() |
![]()
Ta kartka jest niebezpieczna!!! Spalić ją w 451 Farenheitah!
Wyjazd nie był "normalny", ale LUDZIE na nim jak najbardziej zwyczajni. To nie był spontan a zwykła biologia samców. Taką mam teorię, że głęboko pod skórą jest w każdym z nas-samcu chęć znalezienia nowego miejsca do życia, lasu w którym widzisz zwierzynę do upolowania, drzewa, które jest materiałem z którego wszystko możesz zrobić. Ogranicza Cię tylko brak wiedzy, którą rodzice Ci nie przekazali... Cyt: ... " Wymyśliłem ją od A do Z" znaczy tę WYRYPĘ." A ON co milczy?!!! Dobrze wiesz Panie, że jesteś zaraźliwy i ziarno, które kiedyś tu siałeś w wielu z NAS zakiełkowało... Ty milczysz ![]() Ładnych parę lat temu pojechałem na Ukrainę....wszyscy mi mówi: uważaj na siebie. ![]() Z gaciami pełnymi przekroczyłem Korczową...ależ tam było pięknie ... Po wódce głowa nie bolała, barszcz jak w domu, ludzie normalni ![]() Niedługo tam jadę, tylko wałek swój naprawię ![]() Rozporządzenia i dyrektywy AETR mówią, że za 10 minut mogę zacząć pracować. Pozdrawiam z belgusa. Ostatnio edytowane przez Artek : 28.12.2018 o 07:01 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
20-22.07 Rajd szlakiem VI Wileńskiej Brygady AK | Barył | Umawianie i propozycje wyjazdów | 1 | 12.07.2012 22:54 |
UKRAINA 16,17,18 września szlakiem szuter party | korba | Umawianie i propozycje wyjazdów | 4 | 19.09.2011 16:53 |
Rajd Szlakiem gen. Andersa | zbyszek_africa | Trochę dalej | 92 | 27.03.2011 00:00 |
Ukraina - misja i rajd szlakiem polskich zamków | diverek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 22 | 17.04.2010 22:08 |