![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#19 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 36 min 26 s
|
![]()
Dzięki Stopa ale niestety nie skorzystam - Ja latam tam, gdzie zazwyczaj nie pada a jak już pada to tylko wtedy jak Ja tam jadę a w Łodzi to chyba często leje
![]() Ps. Zakupiłem nowe trzewiki Forma ADV Low, pokrowiec na takbaga i nową szybę z nowym pinlockiem do Nolana a Giejesa obułem w Michałki Anaczki III więc niech se leje w tym wrześniu ile tam mu się podoba - do miłego na trasie /ST odpoczywa i rdzewieje a z nadmiaru wilgoci nawet GPSa padła tzn. zasilanie się zesrało, teraz dupa odpoczywa na cycatej kanapie i czasem w katamaranie ale tam bezpośredniego kontaktu z aurą nie mam więc unikam/. POZDRAWIAM Ps. Złomie drogi gdybyś jakieś bliższe namiary na noclegi czy inne info potrzebował to zapraszam w temacie lub na ![]() Ostatnio edytowane przez Pawel_z_Jasla : 02.07.2018 o 22:21 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wyprawa po klepki Czałczescu, czyli Rumunia, czyli jak ty się dziecko nie boisz?! | zaczekaj | Trochę dalej | 151 | 07.06.2015 19:33 |